De förlorade filmerna

Det är så hemskt. Alla bilder och filmer vi tog med GoPron från Universal Studios, linbanan, Singapore Flyer, Marina Bay, Singapore Zoo och hemresan är borta. Jag vet inte hur de försvann. Vi tog 21 000 bilder totalt så det blir svårt att hålla koll på alla innan de är korrekt uppsorterade mellan dagarna. Det var först då jag upptäckte glappet. Detta gäller gudskelov bara GoPro-kameran, men det jobbiga är att det var den enda kameran vi hade med oss in i Universal Studios och det är i princip bara den kameran vi filmar med.
 
Just i Universal Studios har jag verkligen kämpat för mina filmer. På vissa ställen fick man inte ens filma men slug som jag var gjorde jag det ändå. Jag filmade när vi åkte olika attraktioner, högt uppe i luften och längs floder genom Jurassic Park. Jag filmade när vi åkte genom Madagascar och alla djur dansade "I like to move it, move it" runt omkring oss. Jag filmade hela "Waterworld"-showen där sjukt duktiga skådespelare höll värsta showen bland explosioner och stora kaskader av vatten.
 
Jag filmade från Marina Bay Sands Skybar där man hör musiken från baren och ser skyskraporna i bakgrunden vart kameran än är vinklad. Filmade en massa fladdermöss på Singapore Zoo. Jag filmade min kamp med chopsticksen när vi åt kinamat.

 
Bilderna lyckades vi återställa via ett program. Det är därför jag bara sitter och tjatar om filmerna. Jag brukar ju alltid göra en film om resmålet men när hälften av filmmaterialet från SG är borta känns det inte lika lockande. Så jobbigt. Jag älskade verkligen filmen från Universal när vi åkte en berg och dalbana och jag filmade hela vägen. Givetvis i smyg. Blä, jag fattar verkligen inte hur de försvann. Jag antar att jag måste missat att föra över dem till datorn, för de ligger inte i Papperskorgen. Sedan var det jag själv som tryckte på "Radera allt" i GoPron för jag hade ju varit så noga med att föra över allt redan. Trodde jag då.
 
De allra bästa filmerna hade jag dessutom fört över till telefonen för eventuellt Instagram-material. Meeeen tror ni inte att jag raderade allt det när vi kom hem? För varför skulle jag ha det på telefonen för, när originalen redan förts över till datorn? Uh, jag ska vara mer noggrann nästa gång. Snyft, mina filmer.
 

Kommentarer:

1 Alexandra:

Stacke :(

Svar: :(<3
Lovisa

Kommentera här: