En onsdag

Imorse var det mycket soligt på vägen till jobbet.
Jag tog tillfället i akt att ta några finfina Instagram-bilder. 


Dagen gick väldigt snabbt. Dagens skörd är 19 tjänster och 3 GA (500kr i provision totalt). Jag hade velat få in lite förlängningar också, men GA är ju bättre så w/e. Det har börjat bli allmänt känt nu också att jag säljer en del. Folk har börjat kalla mig "Krängaren", haha. 

Igår sålde jag 12 tjänster och 6 förlängningar. (420kr)

En smygbild på min kollega och vän, Ella.

Vår fina tavla där man kan hålla koll på kundtiderna.
Jag är givetvis en av de röda (vilket är dåligt, haha, men det är ok nu i början).

För övrigt under dagen var det dags för mitt timmeslånga coachsamtal med coachen vi har i Reggae. Det gick väldigt bra. Han tyckte att jag verkade så framåt och engagerad och sade att om jag bara fortsätter som jag gör nu med säljet så kommer jag att bli "en superstjärna på 3". Det var ju kul att höra! :)
 
Han tyckte att jag skulle satsa på Cypern redan i Maj till och med, men eftersom jag gärna vill resa nånstans i juni (haha, och inte till Cypern!) så sade jag att jag nog hellre söker till lasset som åker i augusti, i så fall.
 
 
Efter jobbet drog vi (teamet) iväg på en after work-öl, men jag tycker inte riktigt att man borde dricka när man jobbar dagen efter, så jag var bara med för sällskapets skull och drack ingenting denna gång. Däremot beställde jag in lite pommes när jag insåg att klockan var halv tolv (vi gick ju från jobbet tjugo över åtta, d.v.s. sent) och att jag iiiinte riktigt skulle orka laga middag när jag kommer hem ^^.

Sen vecka

 
Idag sålde jag 11 tjänster, 3 förlängningar (men det kan ha varit fyra, minns inte riktigt) och en försäkring (30kr i provision). Så det var ju rätt bra tycker jag! :D
 
Idag har vi sen vecka så vi börjar tjugo över elva och slutar fem över åtta. Det kändes så WEIRD när jag gick upp imorse. Det var så ljust och jag fick små panikryck hela tiden på morgonen då jag trodde att jag var försenad (för det var ju så ljuuust!). Jag vaknade även upp klockan nio (jag skulle upp halv tio) med hjärtklappning för att det var så ljust, och jag var ööövertygad om att jag var försenad. Men jag hade en halvtimme kvar att sova...? Så förvirrande att börja sent.
 
Men alltså, det är så kul att jobba. Varje samtal är en möjlighet att sälja nånting och jag älskar när man hittar nånting man kan göra och sen säljer in det till kunden. Imorgon tänker jag satsa lite på GA. Jag vill så gärna sälja in ett till sånt. Jag har ju bara sålt ett hittills, och målet är 8 i månaden, vilket verkligen inte är så mycket egentligen - men mycket för lilla mig. ;)

Instagram


Här kommer lite bilder från "långhelgen".
Jag var ju ledig i fredags av någon anledning.

Jag har läst, ätit choklad, chips och dipp, myst hos familjen, varit ute med vänner, bakat, gosat med hundar och lagat mat. Lyckad helg! Imorgon blir det jobb igen.