Let me be EGO for onceHejhej, detta är jag. Så såg jag ut idag efter simningen (och efter en hårföning). Jag tyckte att jag såg feeett cool ut och därför tog jag dessa bilder. Dessutom fick jag en tvillingsyster därnere. Hon heter Pepper. Hej dooo!

Onsdag... :]

Vänta lite... är det första maj IMORGON?? Vi är ju inte ens lediga då? ?? :S
Sjukt. Men men. Jag ska typ grilla med Alex o Vickan eller nåt. Jag vet inte riktigt, men det verkar så XD! Träffade på Vickan i skolan idag och hon såg hemlighetsfull ut och bokade typ mig inför imorgon. Jaaja ^^.

Vi hade simning på idrotten idag och vi fick köra vattenpolo och norsk fylla. Sjukt kul med vattenpolo alltså, och även sjukt jobbigt!! xD Men jag gjorde massa mål och brottades med Linus som försökte ta min boll hela tiden. Fast jag tog hans ibland också. Det var kul :]! Värsta fajterna assoooe. Vi fick t.o.m ha såna här läckra mössor på oss ;)!Norsk fylla innebär att man ska snurra runt tio varv med en bandyklubba (varför de hade såna i simhallen vete fan!) och sen hoppa ned i vattnet och simma till bortre kanten och sedan tillbaka. Fett kul! Vattenytan låg liksom snett!!?!? Helt sjukt. Den vinglade hit och dit när den skulle vara rak och det var en upplevelse jag sent kommer glömma xD!
Sen bastade jag, Mirr, Joss och Madd i typ 100 år innan vi till slut gick till bilden och kom några minuter sent. Jobbade med min gipsmask som ser ut som ett fucking freaking mizzfoster. Måste erkänna att gips är inte min grej!

Blä, har typ varit deppad hela dan (haha, men det är kul för det brukar jag sällan vara annars! XD) men såg Eragon och då blev det bättre :3! Det är en söt film tycker jag.

OCH jag har inte spelat WOW på hela dagen! I´m NOT obsessed!! Wiho! Men jag orkar fan inte med naturkunskap imorgon asså. En timmes lunchrast och sen en göra-ingenting-lektion?!? För vi är typ klara och hon bara babblar om ingenting och vi ska liksom inte ens ha prov!??! '

Bara en inlämningsuppgift som man klarar med hjälp utav boken. Så jag känner inget större behov av att gå på den lektionen. Dagens lektion sov jag lite på. Den var rätt trist, tyckte alla. Först pratade hon en massa om sånt man redan visste, sen bara slutade hon och sa att de som inte var klara med nåt (??) skulle göra det.... då sov jag och de andra gjorde ingenting. Creepy lektion.

Helvetes jävla bajs skit !!!!!!!

Jag mår jättedåligt!! Jag vill inte att sommarlovet ska komma! Alla bilduppgifter som ska vara klara och dessutom vill jag inte längre ha något sommarlov!! Jag vill vara med mina kompisar varje dag utan att folk åker bort o.s.v. Men framförallt hade jag lagt all "vikt" på gotlandsresan. Trots att jag kanske måste följa med till Båstad i år igen (som är helvetiskt tråkigt!!!!!!!!!!) var jag glad och positiv och tänkte att det säkert kommer att lösa sig.

MEN NU ORKAR JAG INTE MER!!Jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!

Kommer säkert ändå vara tvungen att följa med både till Gotland OCH till Båstad. Och även OM jag skulle ha sån tur att jag slapp en, skulle jag behöva följa med på nästa. Det är så hemskt!! Inget illa mot familjen, men jag har faktiskt ingenting att göra när man åker med familjen. 

Ändå vill jag åka på nån slags semester. Jag vill inte sitta inne vid Wow hela sommaren! Jag vill utomlands, eller iaf till nåt som liknar utomlands, eller göra nåt! Vad som helst!! Med kompisar eller nåt!

Jag orkar inte skriva mer. Ha så kul alla ni som kommer att få roliga sommarlov, alla ni som får jobb när ni söker.  Jag är glad för er skull.

Nu ska jag typ, gå och dö eller nåt. Jag vet inte. Och jag har JÄTTEONT i huvudet!