Hej :D

Nu har vi varit hemma ensam i typ en vecka. Resten av familjen är i Båstad. Så den senaste veckan har jag roat mig med att spela wow, kolla på hyrfilmer, dricka läsk, tömma soppåsen, vattna blommor, diska och laga mat. Jag visste inte ens hur man använde en diskmaskin innan detta. Jag brukade till och med blanda ihop diskmaskinen och tvättmaskinen. Det ÄR svårt att veta vilken som är vilken!

Vi ska snart åka iväg till Jakan och inhandla diverse fördödenheter. Jag behöver till exempel nya underkläder för, jaa, ingen visade mig hur tvättmaskinen fungerar XDDD! Och jag har länge klagat på att jag har för få, och kolla nu! Upp till bevis! De är fucking SLUT! /cry

Vi har vänt dygnet också. Ni vet, det är ju så fruktansvärt varmt ibland såhär års, så eftersom vi ändå mest sitter inne har det blivit lite fel. Vi är uppe till typ 6 på natten, så vi har varit uppe på alla svala, sköna timmar. Sedan sover vi till ett ungefär. Works! Middag vid typ... nio, tio XDD!

Å, och förresten, se INTE, och jag menar INTE (!!), filmen "Welcome To The Jungle". Sämre film får du leta efter. Vi hyrde den häromdagen (Asså gud vad dyrt btw! Längtar till nyår då man kommer våga ladda ner igen!) och den sög! Det är tänkt att vara en skräckfilm. Fyra tonåringar (två par typ) ger sig ut i vildmarken för att leta reda på mer fakta om mysteriet kring Michael Rockefeller, och stöter då på oväntade faror. Låter väl som en hyfsad film? Men nej.

Filmen hade inget slut, ingen handling, ingen mitt men tyvärr en början. 60 minuter av filmen var "början". Filmen var bara 75 minuter lång... De gick runt, bråkade, bråkade lite mer, satt och söp, skrek på varann, lämnade varann, hittade tillbaka, gick lite vilse, bråkade igen, badade, pratade med missionärer.....

SEN
helt plötsligt ser man att filmen kommer börja. Mystiska indianliknande män smyger på dem i buskarna och efter typ 5 min av pyttelite spänning så är två av tonåringarna döda. Ingen spännande flykt, ingen spännande liksom handling i det hela. Nej, de första pilarna indianmännen skickar dödar hälften av huvudpersonerna. Tio minuter senare kommer de andra två till platsen. En jävla massa skrik och oväsen och "Vi kommer dö" sa de typ hela tiden.

Sen kommer indianfolket till dem också, men de låtsas vara vänliga och sen när de två sista tonåringarna är i lägret så blir de istället färsk mat till "indianerna". De lemlästar kropparna och sen går typ hövdingen och filmar med tonåringarnas videokamera. Bra film. Å, jag glömde säga. Hela filmen är som att man får se ur videokamerans perspektiv. De går runt och filmar allting så det är skakigt o.s.v. Bra film. Nu har ni också "sett den". Så gör det inte på riktigt.

Men jag blev helt lurad av framsidan. Filmen såg bra ut...

Minnen

Favorit i repris, lol!
Hittade denna roliga video i min (>>pyttelilla<<) youtube- samling xD!
Jag passade på att ta mig en titt på vår kära trailer också. Fick som vanligt en skrattattack när Alex säger "I didn´t do it."
Men det kan väl inte förnekas att den har en del charm ändå, vår trailer. Vad kan man säga? Den är unik.
Men det är inte den jag tar i repris, though ^^. Den är tillräckligt pinsam som den är XD!

Detta är från när vi satt kvar på en bildlektion någon gång, för länge sedan. Gud, känns som evigheter sen, men egentligen är det bara lite mer än ett halvår eller nåt. De gamla bildsalarna är vi i också. Sakna <3!
Och framför allt sakna alla dessa underbara (*host*tokiga*host*)människor nu över sommaren *hugs* !!

Terminator, Salvation

 
Okej, Terminator 4 var ju bara FÖR bra! Jag tycker att det är den bästa av alla dessa hittills fyra filmer, men jag tror jag vet varför. För det första är jag grymt beroende av grym grafik och häftiga effekter. Ju nyare film, desto mer sådant. De första filmerna är ju liksom gjorda på 80-/90- talet så det är klart att de är sämre.

Dessutom minns jag knappt någonting från ettan, då det var länge sedan jag såg den, och trean har jag bara sett typ 3 ggr. I trean var det dock också rätt schyssta effekter. Fattar inte varför många tycker att den är dålig. Jag tycker att den är jättebra :)! Tvåan har jag däremot sett hur många ggr som helst, så där gör det ingenting att det var länge sedan jag såg den. Minnet sitter fortfarande fast ^^.

Men den här filmen var verkligen grymt bra. Sköna ljudeffekter i Kista också. Me liiiike!! *thumbs up*. Dessutom var den rätt fristående, fast jag vet inte, lite kanske man måste veta... Men det här var typ innan de andra filmerna, eller efter. De hoppar lite i tiden hit och dit i olika filmer... så tidsmässigt borde denna film vara just sist, i den ordningen den kom på film. Men ... det är ändå innan för de som kommer från framtiden i ettan som räddar dem i den filmen... Så det kan diskuteras =S! Men ändå relativt fristående XD!

Jättecoola saker händer också! Huvudpersonen typ "fångar" en robotmotorcylel som kör skithäftigt, stänger av dens fria vilja på nåt sätt och så kör han på den :D! Allting är liksom jättespännande och man sitter typ bara och biter på naglarna (jag gör inte sånt, men du som vet med dig att du brukar göra sånt när du är nervös, kommer att göra det) hela tiden! Det skulle helt klart jag göra, om jag var en sån som biter på naglarna!! :D Så se den, kära vänner. Se den!! =D=D