Att ringa till ställen

Nu har jag varit duktig och ringt till Arbetsförmedlingen. Jag känner mig alltid lite nervös över att ringa till olika ställen. Har haft ångest hela morgonen över att jag måste ringa. Känns så jobbigt :3. Ibland får man prata med nån som knappt kan svenska eller låter sur eller som man knappt hör... Det känns alltid bättre att prata med folk IRL.
 
Jag skulle berätta lite om vilka jobb jag sökt och så. Dessvärre verkar det som att jag inte kommer kunna få något ungdomsarbetslöshetsbidrag (?! eller vad det heter) eftersom jag frilansar med eget företag. Men det är ju inte som att det regnar uppdrag över mig så lite bidrag skulle liksom inte skada, hallå?!
 
Men i alla fall, nu tror jag att lussebullsdegen har jäst färdigt! :D
 
En bild från härom dagen, på vägen till träningen.

Lussebullebak

Hello! Jag håller på att baka lussebullar. Dock gjorde jag misstaget att jag tänkte låta mjölk+smör svalna i kastrullen istället för att förflytta skiten till en skål, så det tar ju ÅR att få vätskan fingervarm. Jästen har redan ockuperat skålen, så det är inte mycket att göra. Jag tänkte flytta den men då fastnade den på fingrarna och det blir mer disk (haha, höll på att skriva fisk xD) så nu får det vara såhär!
 
Vi får se hur lång tid det tar bara, för jag måste träna vid fyra. Åh, jag är lite nervös för jag har aldrig bakat lussebullar förut :3. Jag hoppas att de blir goda. Wish me luck! Gah! xD
 
Hittade en bild från Google :)!

Aerobics igen

Jävlar vilket pass! Det var en tränare jag hade en gång i somras och nu gick jag på hans pass igen. Mina ben skakade som asplöv efteråt. Riktigt intensivt och kul! Passet har mycket dans i sig också, fast med koreografi.

Nu är jag på väg hem. Jag handlade också så jag bär på hundrakiloskassen nu. OCH träningsbagen som också är fylld med mat xD. Förresten så fick Pös verkligen tvinga iväg mig till träningen idag. Men kom igen, det REGNAR ute! Och jag har svårt att gå hemifrån när han är hemma. Nu har han varit hemma hela veckan. En riktigt tuff skola, det där KTH ;). 

Nu ska jag typ gå till doktorn med mina armar som fått bära påsarna medan jag skrev det här...... XD seriöst, snart bryts armbenen av, eller vad det heter! 

OBS. Jag skrev detta i torsdags med det postades tydligen inte?!