The Hobbit

Jag och mina lillesystrar såg The Hobbit på bio i 3D igår, och herregud vad bra den var!
 
Jag vill bara se den igen och igen och igen. Den var så underbar och fin och spännande och otroligt bra. Musiken är så vacker och landskapen också. Nånting den hade som jag tycker att Lotr saknar är lite humor i kanterna. Disney-filmer, som Pirates till exempel, har ju alltid en rejäl dos humor i sig fastän det är en actionfylld äventyrsfilm. The Hobbit hade absolut inte så mycket humor i sig, men mer åt det hållet, och jag gillade det.
 
Det var typ hundraåttiotusen saker i filmen som jag älskade och det skulle ta för lång tid att berätta om allt. Men det var supercoolt och awesome. Om det hade varit billigare att gå på bio hade jag sett den en gång till. Eller två. Eller tre. Det fanns även en hot dwarf med i filmen, som stod ut lite bland alla enorma näsor och skägg. Det uppskattas!
 

Julafton

Hej, förlåt för att jag aldrig skriver. Jag skriver för din skull nu, pappa! :D Känn dig hedrad. 
 
Det var nyss jul och jag fick en massa julklappar. Jag fick en enorm mortel, en supersnygg väska, egengjorda kylskåpsmagneter, en enorm låda med Banana Skids, lite böcker, lite pengar, två röda filtar, två egengjorda kuddar, sex stycken småtallrikar, en enorm ram jag velat ha superlänge, två mindre ramar, Friskis-kort ett halvår till, en låtsasblomma, ett hästdataspel, fler Banana Skids och ett nytt tvättställ (jag föll på det förra så det gick i bitar xD).
 
Sen fick vi också en fin kaffekopp, fyra nya lyxiga dricksglas, ett glöggset med glas, skedar och själva glöggvärmekanngrejen (?!?) med söta snöflingor på, en designskärbräda, två egengjorda grytlappar, en kökshandduk, en stor kaffetermos, en säck med ved, en stor prydnadstomte, en spaghettislev och en annan slev, en ny (pappas gamla, men ändå) systemkamera!!, tre olika paket med fryspåsar, ett paket med topsar och säkert mer som jag har glömt :3. Men vi fick jättemycket saker och blev superglada! :D
 
Här kommer lite juliga, småsuddiga Instagram-bilder.
Jag ritade en teckning till pappa i present som syns där också.
 
 
Btw, jag såg att förra inlägget handlade om min nya serie 90210. Jag såg klart den. Sen såg jag om hela Gossip Girl och nu är jag inne på sjunde säsongen av Smallville... Man hinner mycket på en månad ;).