Hittade min serie

Jag började se på Make it or Break it, men sen så försvann ett avsnitt (?!) och medan jag laddade ned det igen ville jag kolla på något, och började se 90210. Fastnade otroligt mycket och glömde bort Make it or Break it. 4,5 säsonger senare letar jag efter ännu en rebound-serie, men nu efter 90210.
 
Jag har dock bestämt mig för att se om Gossip Girl. Jag slutade se i början av säsong 4 för att jag tog en paus och sen glömde bort vad som hänt. Nu har jag verkligen glömt, så jag tänkte göra samma sak som jag gjorde med One Tree Hill. Ett maraton helt enkelt. Det är skönt att ha två skärmar. Jag sitter typ alltid och kollar på TV-serier på min Mac medan jag gör helt andra saker på min PC. Så jag plöjer igenom serier rätt snabbt nu. Multitasking you know ;).
 
Lite kul också. Gossip Girl och 90210 har nästan samma grundkoncept. Skillnaden är att man ser mycket stränder och beachpartyn i 90210, medan man i Gossip Girl byter ut stränderna mot höghus och beachpartyn mot nattklubbar.

Gossip Girl: Rika ungdomar och deras liv på Upper East Side, Manhattan.
90210: Rika ungdomar och deras liv i Beverly Hills.

To be continued...

Jakten på en rebound-serie continues... Såg två avsnitt av Bunheads, och... NEJ. Nej, nej, nej. Jag stör mig så mycket på huvudpersonen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag gillar storyn med de fyra yngre tjejerna, men allt kretsar typ kring den superweirda huvudpersonstjejen som ser fin ut här nere på bilden, men tro mig - det är en illusion.
 
Hon gör såna hemska grimaser ibland där hon ser ut som en MAN. EN MAN. Och hon PRATAR som en man. Sen var avsnitten dessutom rätt sega. Fina miljöer och så, men nej, jag klarar inte av henne. Och vadå att hon bara gifte sig med en snubbe helt plötsligt, bara så där, typ för att hon inte hade något bättre för sig... och sen dör han?! Och man bara VA?! Och typ... hejdå.
 
 
Nu ska jag testa:
Verkar kanske lite löjlig, men å andra sidan gillar jag sånt I guess ^^.

Rebound

Jag försöker hitta en rebound-serie efter Kyle XY. Började se på "Greek" men fastnade inte riktigt. Funderar på "Smallville". Ingen serie känns bra nog nu efter att Kyle tog slut. :( Den fick inte ens ett riktigt slut. Den bara lades ned. Mitt i en säsong. WTF liksom?!? Det är jättespännande och det är bästa serien EVER.
 
Ingen serie kan mäta sig med den förutom Heroes och Roswell. Måste hitta en ny bra serie snabbt nu så jag kan sluta tänka på hur hemskt det är att jag inte kan kolla på Kyle, och att den inte fick ett bra slut.. Värsta cliffhangern liksom. Tack. Men ah... Usch, jag vill inte kolla på Greek. Måste hitta nåt annat. Jag har massa serier att testa xD men jag vill ha sci-fi. Håller på att ladda ned typ 180 olika nya serier just nu som folk påstår "liknar" Kyle... Vi får se om nåt duger.
 
Well well, nu ska jag duscha tror jag. Och äta en kokosboll :3. 
 
Ledsen!