Bilder från i lördags!! :DVem orkar se?
Iaf, det var jättekul i lördags :]! Jag och Madd (nu omdöpta till Burp/Pumba och Prick/Lama) tog samma buss till Vällingby, där vi genast blev vettskrämda av Sandy (Blubb) som kastade sig på oss bakifrån xD! Inne på donken kom Sonia (Fisk) springandes och ville vara med ^^ !Vi väntade på Deo och hennes kompis Linda, men sen ringde de och sa att de missat bussen, och skulle ta nästa. Så vi beställde mat utan dem :(. Men det var gottis! Jag tog en såndär New York Supreme, och så fort alla hade ätit upp började det roliga, hehe. Vi typ satt och rev papperstussar av servetterna och kastade dem på varann xD! Särskilt på Sonia när hon pratade med sin mamma i telefon ,D! *ejvul smajl*

Och vi var rätt högljudda... precis som förra gången, på samma mc´donalds. Men nu satt vi iaf däruppe :P. Helt säker på att vi skulle blivit utslängda annars... seriöst! Vi skrek verkligen ibland xD! Varför minns jag inte.... men skrek av skratt gjorde vi många gånger iaf! :D En massa ungar kom och stirrade på oss :O och några typ andra tonåringar satt och skrek håll käften till oss ibland. Då pekade vi och skrattade åt dem XD! De var typ helt tysta och hade jättetråk :]!Deo och Linda kom efter typ en och en halv timme (eller var det två?) och hann inte vara med så mycket. För när klockan var halv nio (en halvtimme efter att de kommit) var vi tvungna att gå ut för då skulle de stänga, tydligen?!? Lite synd :[!

Då åkte jag, fiskis, Prick och Blubb hem med samma buss och Deo och Linda tog väl nån annan. Iaf, så var bussen helt still och bara stod där, med folk därinne. Vi knackade på fönstret med han öppnade inte xD! Istället släppte han ut nån därbak som antagligen hade plankat. Väl på bussen efter ett tag var det jättetrångt. Den var typ helt full. Så vi stod där i en klump och bara hälften hade nån vettig stans att hålla i sig. Jag hade en stor barnvagn bakom mig som jag typ snubblade på hela tiden XD! En gång så höll jag i mig i Fisk, när bussen svängde, och då visade det sig att Fisk i sin tur höll i sig i Prick... så jag och Fisk störtade ned mot golvet. Jag ramlade på barnvagnen och var snabb att resa mig. Fiskis stannade kvar därnere xD!! Hon typ höll i sig i våra ben?!?! ,D Men det var så kul, för helt plötsligt tog hon sats och kastade sig upp, och blev helt vettskrämd och fattade inte vart hon kommit ifrån XD! Jättekul var det!Det var allt från i lördags!

HAMMERFAAAALL !!!

Åååå, trött trött TRÖTT!
Kom nyss hem från Hammerfall- konserten. Ont i fotlederna, knäna, vaderna, fotdynorna och nacken. Jo, det gick kanske lite vilt till där i slutet :P. Drog ut hästsvansen och headbangade lite, hoppade som en galning, skrek, sjöng med i alla låtar och trängdes med svettiga hårdrockare. ROLIGT!!! :D:D:D

Men jag blev typ rädd först :]! För när vi först kom dit, 19.40 (det började 19.30, men en oskriven regel är att de ALLTID, alltid börjar för sent... men nähä, inte idag! Så det första förbandet hade börjat när vi kom XD! Oppsie!!) var det Bullet som spelade. MEN publiken var typ dööööd. Alltså, jag hade aldrig hört Bullet förut, men jag måste medge att de var rätt bra. Grymt besviken blev jag dock när jag såg hur publiken var och trodde att detta skulle fortsätta. Det gjorde det inte. Oj oj oooj. När Sabaton kom in.... shit alltså! Stämningen ökade som FAN!! Folk vaknade till liv och kastade sig upp i luften, skakade ut håren, knuffades, skrattade och sjöng för fulla halsar. Jag kunde pusta ut. Publiken VAR normal. Det var bara Bullet som sög. Tydligen.

Ledsen för lågkvalitetsbilder. Mobilen, ni vet....
Jag blev dock lite besviken på mig själv när jag, efter att Sabaton spelat i tre kvart, började tänka "nej" varje gång de spelade en ny. Alltså, Sabaton ägde lätt, men efter ett tag började jag att längta efter själva anledningen att jag ens kommit dit. Till slut, efter en underbar timme, slutade Sabaton spela (och en femtedel av publiken emigrerade mot utgångarna XD) och vi fick vänta i evigheter på att Hammerfall skulle komma. Sen kom dem och de var så braaaaaaaa!!! Herregud XD! Och vet ni vad det bästa var? VI HAMNADE ALLRA LÄNGST FRAAAM! Vi blev typ knuffade dit lite i taget (plus att jag knuffade lite själv också) och det var ju bara att tacka och ta emot ;D!Synd var det bara att de inte spelade min allraste bästaste favoritlåt One Of A Kind :(, men istället spelade de Any Means Necessary!!!, Let The Hammer Fall, The WARRIORS!!!!!, Hearts on Fire, Renegade, RIDERS OF THE STORM <3<3<3<3 (det var min allraste favoritlåt för några år sen), Natural High <3, Legion!!, Punish and Enslave, Between Two Worlds, Hallowed Be My Name, Something For The Ages, BLOOD BOUND (klassiker, också en gammal favorit) och sen en massa mer gamla också - men jag kan omöjligt komma ihåg alla de spelade bara sådär... men jag vart så ledsen när de slutade! Vi skrek och skrek och då kom de tillbaka några gånger men sen gick de för gott :(! Lasergrejs och eld och rök och lampor och sånt var det också och det var coolt!! Vill bara tillbaka!!
1. Jag inne på toan efteråt, 2. en grej vi fick men inte ville ha och övergav, 3. smygfotade densurevakten XD!!

Iaf, när vi gick ut sen hände en lite pinsam grej. Jag skulle köpa en tröja i tröjförsäljningen de hade därinne. Berättade exakt vilken jag skulle ha med storlek och allt. Frågade lite grejer och så. Sen när han hämtat den säger han "260 kronor, tack" och jag ba: WHOOOT?!?!? och sa att jag inte visste att det kostade så mkt och att jag inte hade råd :[!!
För jag hade bara 200, och det är inte så bara heller. Kul med en tröja som kostar nästan lika mkt som konserten liksom... Men när vi stod i kön till jackorna  var det en snubbe som sålde några tröjor för bara 100 spänn, så jag köpte en där, och sen när vi gick mot tågen var det ytterligare en som sålde andra slags hf- tröjor (men för bara 50kr!!) så då köpte jag en till :P! Hihi, så ska vi vara hammerfallig imorgon i skolan :D! Yippie!

Efter konserten:


Nu ska jag sova. Är astrött!! Godnatt!!