Tre mediciner

Alltså nej, vad i helsike!!! Vet ni vad jag precis upptäckte?! Jag öppnade upp Apoteket-påsen och plockade upp mina kära små mediciner. Ångesten kom krypande så fort jag såg denna förpackning: 

Jag menar, hmmmm, är den inte lite stor?! För en nässpray liksom. Notera även 3:an högst upp till vänster.
 

Hjärtat börjar slå snabbare. Jag öppnar kartongen.


Alltså för i ******* !!! Varför prackade hon på mig TRE nässprayer för?! Hon hörde ju hur jag vart när hon försökte få mig att köpa tre stycken röda luftar. Vad sjutton ska jag med TRE nässprayer till? Det är ju en katastrof!
 
Jag har inte använt nässpray på ett helt år, och det var under ca 3 veckor under allergisäsongen. Detta år = ingenting alls. Jag vet inte om det blir någon skillnad på Cypern - men då räcker det hur som helst med en. EN nässpray. Inte TRE. För fyrahundra spänn. OMG, jag vill typ gråta... Jag ska aldrig mer köpa några mediciner. Jag vill inte ha det här :(.
 
Och vad är det här? :( Vill inte ha den.
 
Den här gillar jag. Men jag hade redan jättemånga hemma... Ofta jag behövde fler?! :( Jag struntar väl i om de jag har har gått ut precis. De funkar jättebra. Och dessa använder jag också bara under 3 veckor om året typ. 

Sen prackade hon på mig TVÅ Betapred också. Hur mycket nötter tror hon egentligen attackerar mig om året?! Peppar peppar, men jag har inte ätit nötter på år och dag. Vad ska jag med 60 tabletter till när man behöver 12 vid en nötattack? Plus de jag redan har hemma som nyss gick ut.
 
Här är faktiskt nånting jag köpte av egen vilja. Så jag köpte EN. Vem skulle köpa tre stycken myggsprayer liksom? Nej, precis. En köper man. 
 
När jag ändå fotade mina mediciner passade jag på att fota presenter. Mina lillasystrar konfirmerar sig imorgon. Och de fick EN present var. Inte tre. 
 
Sen rotade jag fram våra solkrämer och handsprit från Egypten. Tror det räcker inför Mexiko! Här har jag dock köpt tre solkrämer, men som ni ser köpte jag ju för mycket eftersom alla kom med tillbaka i resväskan, så det hade helt klart räckt med EN.

Gammalt inlägg

HAHA! OMG, hahaha! Ibland hittar jag såna här roliga citat från mig själv, och blir lika häpen varje gång över vad jag hittar. Detta är ett blogginlägg från februari 2012 när jag precis upptäckt och blivit kär i Mexiko.
 
"Hur som helst har jag helt plötsligt blivit DÖKÄR i ett land jag tidigare inte alls varit kär i. Och jag om nån, behövde väl inte ännu fler länder att sukta efter? Men sånt händer. Det var kärlek vid första ögonkastet, så vad ska man göra? Klandra mig inte. Däremot har jag varit mycket intresserad av diverse grannländer (Dominikanska Republiken, Aruba, Jamaica) men ändå inte av just detta land. Jag vet ärligt talat inte varför. Jag tänkte väl: "Sydamerika vill jag inte till, för där är det kriminellt och bla bla bla". Men Fritidsresor har charter dit, till en strand, så jag tror inte att säkerhetsnivån är direkt låg. Det är ju inte som att man reser dit på egen hand och ska försöka ta sig runt."
 
Först vill jag påpeka att Mexiko inte ligger i Sydamerika, DUUUH!! Jag kunde ju ingenting! Men det är den sista meningen jag tyckte var så kul. "Det är ju inte som att man reser dit på egen hand och ska försöka ta sig runt." Hahaha... eller? Jo, precis. Jag ska resa dit på egen hand och försöka ta mig runt. Tack för att du gjorde mig påmind om det, yngre Lollo.
Not very nice.
 

Två bilder på yngre 2012-februari-Lollo. Trodde hon va nåt, va!

Jag längtar inte

Jag längtar inte efter Mexiko. För det är sådär jobbigt igen att det inte känns som att vi ska dit. Det är som när vi skulle till Cypern. Jag minns att jag inte riktigt fattade det då heller, för jag hade aldrig åkt utomlands själv och bara gjort en enda resa med familjen för flera år sedan så det kändes riktigt overkligt för mig. Nu är det värre än så, för vi ska över Atlanten i tre olika plan och flyga reguljärt. Allting hänger på mig och min planering känns det som. Och det är ju så mycket som kan gå fel. 
 
Nej men, jag minns hur glad och förväntansfull jag var inför Egypten och hur sjukt mycket jag längtade dit. Jag längtade helt galet mycket. Men just nu längtar jag inte till Mexiko, för jag tror inte att jag kommer vara där om en vecka, så varför ska jag längta dit när jag... inte ska dit?
 
Herreguuud, om en vecka och två dagar kommer vi att sitta på flyget. Denna mening känns dock helt surrealistisk för jag tror inte det. Hela jag är inställd på att gå till jobbet som vanligt även efter nästa helg. Jag vet inte vad det är för fel på mig, haha. Jag kan bara inte se framför mig att jag kommer landa i Mexiko. Eller ens sitta på flyget.
 
Alla på jobbet håller på och säger saker som: "Tänk att du ska till Mexiko! Och sen Cypern! Gud vad kul du kommer ha. Jag är så avundsjuk!" Jättemånga håller på så. Och jag vill typ: "Men snälla sluta, jag ska inte dit. Vad menar ni?!" HAHA, jag undrar om nån förstår hur jag känner mig. Jag låter säkert som en psykopat. Det kanske känns mer verkligt efter att jag börjat packa? ^^
 
Däremot börjar flygångesten smyga sig på. Men bara pyttelite. Det känns som att jag blockerar alla tankar på det och inbillar mig själv att jag inte ska flyga. Kanske är därför jag fått mig själv att tro att jag inte ska till Mexiko? Elaka flygrädsla...