Filmkväll

Hejhej!
Är nu äntligen hemma efter att ha isolerat mig i en liten stuga/lokal i Viksjö hela helgen XD!
Det var massa roligt! I lördags var det filmkväll med 'Alex och Vickan', 'Christoffer och Rebecca' och 'Linda och Stoffe' =D! 
Det roliga var att Ebba kom lite senare på kvällen och fick sitta relativt ensamt, även om jag och Vickan gjorde allt för att få henne att känna sig "med" i gemenskapen. Fast hon skulle gå redan efter en film! :O
 Hon är en sådan där upptagen människa som hoppar från kompis till kompis hela tiden ^^. Till exempel så hade hon shoppat med någon/några under dagen, sedan ätit middag hos Klara, sedan varit med oss och sedan... Ja, nånstans skulle hon sova över iaf, för hon hade packning med sig XD!

Det var iaf massa kul, och vi såg filmerna:

"Austin Powers Goldmember"
Som jag tycker är rätt barnslig och inte har NÅGON alls handling.... Blä på den filmen! Men den var påslagen när vi kom dit så vi hade inte direkt haft något inflytande över det filmvalet :P!*Här gick vi och åt pizza!!!!**Här kom Ebba*"Doomsday"
Yay! Bästa filmen! Såg den förut på bio och jag älskar den filmen <3! Synd bara att jag somnade lite i mitten, som jag alltid gör när jag ser på film ><!!

*Här gick Ebba*

"Starship Troopers 3"
Okeeeeej, jag fattar inte varför någon för det första ens kan överväga att se en film med ett sådant barnsligt namn som Starship Troopers, liksom vafan? Låter ju som en B-film redan på namnet. Sedan en TREA på det!! Men Alex diktorerade och satte på den filmen trots vissas (mest mina) protester. Och sedan klagar dem över att den var dålig?!? Jag sa ju det!! Men ändå ville dem se klart den!!! Jag fick iaf damp på den och började sms:a med diverse andra kompisar (X! Det var iaf roligt <3:D!

*Här gick de andra*

Senare på kvällen flummade vi runt och det var bara jag, Vickan och Alex kvar. =D! Så då var allt som vanligt igen ^__^! Vi gick upp på Alex rum och hade det allmänt roligt innan vi somnade (X!
Dagen efter såg vi på "Strangers", "The Andromeda Strain", "Smart People" och "Silent Hill", men mest låg vi och chillade, höll på med datorn, åt godis... förstörde i Alex ruuum xD! Ååå, och till middag fick vi hans mammas mycket uppskattade grekiska delikatesspanna!! Mums!!! En stor favorit från förra filmkvällen hemma hos Alex ^__^!Andra natten sov jag ensam ute i lokalen, för det var JÄTTEVARMT uppe i Alex rum. Jag vet inte varför, men jag svettades jättemycket. Nu vet jag dock varför - jag höll på att bli sjuk. Min panna var typ jättevarm och alltihop, och nu har jag jätteont i halsen :(. Så jag ville sova därute. Men Vickan och Alex trivdes tydligen väldigt bra däruppe så dem stannade kvar.
Hur som helst.... Hade nyss sett Strangers och Silent Hill och jag hoppade till vid minsta lilla ljud. När jag var inne på toaletten och borstade tänderna hade jag dörren halvt på glänt så man såg inte in till vardagsrummet. Jag hörde konstiga ljud därifrån hela tiden och darrade! Det kändes som om någon när som helst bara skulle slå upp dörren och stå där med en kniv eller något :S. Precis som i Strangers... När de är ensamma i en stuga på natten och så knackar det på dörren helt plöstligt :'(!! Aaaah!

Ingenting hände dock... men det var JÄTTELÄSKIGT! Fattar inte hur jag ska klara av att bo ensam sedan.... Tänk om det kom en galen yxmördare? =O

Detta inlägg skrev jag egentligen för två dagar sedan, men jag hade inte fixat bilderna än då ,)!