Filmkväll

Hejhej!
Är nu äntligen hemma efter att ha isolerat mig i en liten stuga/lokal i Viksjö hela helgen XD!
Det var massa roligt! I lördags var det filmkväll med 'Alex och Vickan', 'Christoffer och Rebecca' och 'Linda och Stoffe' =D! 
Det roliga var att Ebba kom lite senare på kvällen och fick sitta relativt ensamt, även om jag och Vickan gjorde allt för att få henne att känna sig "med" i gemenskapen. Fast hon skulle gå redan efter en film! :O
 Hon är en sådan där upptagen människa som hoppar från kompis till kompis hela tiden ^^. Till exempel så hade hon shoppat med någon/några under dagen, sedan ätit middag hos Klara, sedan varit med oss och sedan... Ja, nånstans skulle hon sova över iaf, för hon hade packning med sig XD!

Det var iaf massa kul, och vi såg filmerna:

"Austin Powers Goldmember"
Som jag tycker är rätt barnslig och inte har NÅGON alls handling.... Blä på den filmen! Men den var påslagen när vi kom dit så vi hade inte direkt haft något inflytande över det filmvalet :P!*Här gick vi och åt pizza!!!!**Här kom Ebba*"Doomsday"
Yay! Bästa filmen! Såg den förut på bio och jag älskar den filmen <3! Synd bara att jag somnade lite i mitten, som jag alltid gör när jag ser på film ><!!

*Här gick Ebba*

"Starship Troopers 3"
Okeeeeej, jag fattar inte varför någon för det första ens kan överväga att se en film med ett sådant barnsligt namn som Starship Troopers, liksom vafan? Låter ju som en B-film redan på namnet. Sedan en TREA på det!! Men Alex diktorerade och satte på den filmen trots vissas (mest mina) protester. Och sedan klagar dem över att den var dålig?!? Jag sa ju det!! Men ändå ville dem se klart den!!! Jag fick iaf damp på den och började sms:a med diverse andra kompisar (X! Det var iaf roligt <3:D!

*Här gick de andra*

Senare på kvällen flummade vi runt och det var bara jag, Vickan och Alex kvar. =D! Så då var allt som vanligt igen ^__^! Vi gick upp på Alex rum och hade det allmänt roligt innan vi somnade (X!
Dagen efter såg vi på "Strangers", "The Andromeda Strain", "Smart People" och "Silent Hill", men mest låg vi och chillade, höll på med datorn, åt godis... förstörde i Alex ruuum xD! Ååå, och till middag fick vi hans mammas mycket uppskattade grekiska delikatesspanna!! Mums!!! En stor favorit från förra filmkvällen hemma hos Alex ^__^!Andra natten sov jag ensam ute i lokalen, för det var JÄTTEVARMT uppe i Alex rum. Jag vet inte varför, men jag svettades jättemycket. Nu vet jag dock varför - jag höll på att bli sjuk. Min panna var typ jättevarm och alltihop, och nu har jag jätteont i halsen :(. Så jag ville sova därute. Men Vickan och Alex trivdes tydligen väldigt bra däruppe så dem stannade kvar.
Hur som helst.... Hade nyss sett Strangers och Silent Hill och jag hoppade till vid minsta lilla ljud. När jag var inne på toaletten och borstade tänderna hade jag dörren halvt på glänt så man såg inte in till vardagsrummet. Jag hörde konstiga ljud därifrån hela tiden och darrade! Det kändes som om någon när som helst bara skulle slå upp dörren och stå där med en kniv eller något :S. Precis som i Strangers... När de är ensamma i en stuga på natten och så knackar det på dörren helt plöstligt :'(!! Aaaah!

Ingenting hände dock... men det var JÄTTELÄSKIGT! Fattar inte hur jag ska klara av att bo ensam sedan.... Tänk om det kom en galen yxmördare? =O

Detta inlägg skrev jag egentligen för två dagar sedan, men jag hade inte fixat bilderna än då ,)!

What happens in the foto studio ... stays NOT in the foto studio!

Under matten hade jag lite roligt med Sandras glasögon...


Urban, vår lärare, frågade om det var okej att sluta lite tidigare. Det tyckte Robert, så då skakade dem hand!! XD


Och vid lunchen, som för övrigt mest bestod av kodnamn för olika saker (men vi pratade lite om Lennart också!), klädde Mirr ut sig XD!... medan jag och Joss busade runt (X! Hennes huvud växer på min arm, hahaha ^^ !!!Jag var väldigt flummig igår. Vi hade Foto och vår lärare Gunnar pratade om att man skulle kunna ha vattenkrig där. Det ligger nämligen en liten vattenslang bredvid de olika fotovätskorna (som ligger i bunkar) om man skulle behöva skölja av händerna eller någon bild. Hur som helst "råkade" han spruta vatten på min arm och försvann sedan snabbt iväg utom slangens räckvidd. Då sprutade jag på Sandra istället, och sedan på AV ... Då sprutade hon tillbaka, fast på Sandra XD! Då sprang jag snabbt iväg därifrån och fixade till en ny bild som skulle kopieras.

Då behövde jag gå dit igen, hihi, och då sprutade jag på Sandra igen. Då blev Sandra hulken och rusade fram till mig och gnuggade runt i mitt hår!! ^__^!! Jag försökte vrida mig loss, och då, av någon anledning, så lyckades vi fälla varandra och båda föll handlöst till golvet - och Sandra kramade mitt ben XD! Så sa jag (men det var svårt, eftersom vi skrattade så mycket) "Släpp mitt ben, det sitter fast!" men det kunde hon inte för hennes armar satt fast under mitt ben och jag förstår inte hur dem hamnade där in the first place XD hahahaha!!! Men det var jätteroligt <3:D!

Efter fotot åkte jag och Joss till Vällingby för att kasta ägg på Darin, yeah, men han var inte där XD! Så jag tvingade på gamla sura tanter mitt CV och sen gick vi och köpte godis och jordgubbscider till Joss (Lollo hade inga pengar med sig XD). Då fick jag smaka hennes cider, så jag tänkte öppna den direkt när vi kommit ut. Hahaha, den hade visst blivit skakad så det var en stor fontän som regnade över mina armar och över golvet. Jag stängde snabbt igen och vi kunde inte sluta skratta c(=! Alla som stod i rulltrappan hade vänt sig om!!Och inte nog med det - när vi var på väg mot Stadium var det en liten unge på kanske 10 år som satte in händerna mellan mig och Joss och knuffade bak henne, så att han hamnade bredvid mig istället. Jag, dessvärre, hade inte märkt något, och vände mig om med ett glatt leende för att säga något. Där var det tomt. Tittar ned. Aaaah.... Vem fan är det? XD Han tittade tillbaka upp och log jättestort. Jag typ hoppade bakåt och flydde till skrattande Joss. Längre fram väntade dem på oss igen och frågade hur gamla vi var!! Då sa vi "17" och gick därifrån =P!

Den hjärtformade potatisenIdag vid lunchen fick Joss en hjärtformad potatis. Slår vad om att någon av mattanterna flörtar med henne. Bara det inte är surtanten *fniss*. Hon tittade surt på mig idag igen. Hon hatar mig. Jag tittade bort och frågade Sandra om hon stirrade på mig, och det gjorde hon. Jag döper härmed tanten till Lennart. Hahah. Det ska jag kalla henne från och med nu. It´s a deal.

Annars var det väl en ganska intetsägande dag. Hade bara två lektioner - engelska och svenskaprov. På engelskan skulle vi tydligen LÄSA I VÅR BOK utan att jag visste det, så min var hemma. Kulkul. Jag fick några URTRISTA grammatikuppgifter med nån tråkig Halloween- text. Jag somnade. Oh, yes, I did. Tror inte att Louie märkte något. Eller, jag hoppas det iaf XD!

Sedan gick jag iväg och letade jobb, köpte en chokladboll och vandrade tillbaka igen. En mycket intressant upplevelse må jag säga. Jag måste duscha. På tal om ingenting liksom. Känner att det börjar bli dags.
OJ! Min säng har inga kläder ;O! Den är naken! Gosh! Inga misstolkningar här inte?!