Mycket problem på 3 just nu

Jag har jobbat på 3 i ett halvår, och jag vet att det inte brukar hända så mycket stora fel. Typ aldrig faktiskt. Men förra veckan (och denna) händer allting på en gång. Köerna ligger över 200 konstant och alla som ringer in är sura eftersom ingenting funkar och eftersom de fått vänta så länge i kö. Jag vet inte vad som händer!!! Så fort ett problem blir löst kommer nästa! xD Det är helt sjuuukt.
 
Förra måndagen till torsdagen: Enorm driftstörning som höll på i flera dagar och påverkade allt och alla
Förra tisdagen till fredagen: Folk kunde inte använda roaming i utlandet...
Förra torsdagen och fredagen: Stort åskväder slog ut asmånga master
Igår och idag: Folk kunde inte godkänna att surfa till lägre hastighet när surfen tog slut för månaden
Idag: 480 master dog under natten
 
Undrar vad som händer imorgon då? ^^
 
Högst orelevant bild från Pafos Zoo, men man tager vad man haver. Jag har inte fotat så många master på sistone.

Earthquakes

Okej, detta var ingenting jag riktigt hade koll på innan jag åkte hit, men Cypern ligger tydligen i det näst jordbävningstäta området på jorden, med ungefär 100 jordbävningar om året. Många av dem är givetvis små, men wtf?! Jag blev misstänksam när vi var i arkeologiparken igår och kollade på ruinerna av Saranta Kolones som totalförstördes år 1222 av en enorm jordbävning, som även skapade en tsunami. 
 
Först tänkte jag bara: "Åh, vad synd att det fina templet är förstört." Sen tänkte jag: "Men vänta, va?" och sen tänkte jag: "FINNS DET JORDBÄVNINGAR HÄR?!?!?"
 
Och ja, det finns tydligen massa jordbävningar här. Jag kom just hem från att ha varit i Mexiko under tornadosäsongen, och var så glad över att jag slapp vara med om en sådan. Och nu kom jag till ett ställe med jordbävningar. Toppen.
 
Saranta Kolones som förstördes år 1222.

Paphos Archaeological Park

 Hejhej! Idag var vi på Paphos Archaeological Park som ligger precis nere vid hamnen.
Alltså en liten och billig utflykt som låg i närheten. Inträdet kostade bara 3,5 Euro per person. 
 
Om vi säger såhär, det var ju inte som att se Chichén Itzá i Mexiko eller Luxor i Egypten, men vi hade inte förväntat oss det, haha! Nej, men det var ett fint område med mycket saker att se. En hel del mosaik, en amfiteater, massa kolonner, en fyr och en hel del katter. Det var fint!