Trivsel

Jag älskar att vara på den här byrån. Man blir så glad. För alla här är så himla glada och snälla och trevliga. Reklambranschen är rätt känd för att vara tuff, hård och kall, med mycket backstabbing och skitsnack. Jag vet inte hur vanligt det är i själva arbetsmiljön, eller om det mer är byråer emellan. Hur som. Detta är ju ingen reklambyrå. So I guess that´s why.
Visserligen praktiserade jag på en reklambyrå förra gången, och där vara alla också snälla och trevliga, men inte lika mycket som här. Folk var inte lika glada, lika snälla eller lika skojiga. Det var en mer seriös stämning över hela byrån. På nåt sätt känns det bara som att alla trivs jättebra med varann här, och att det liksom smittar av sig på hela omgivningen och luften så att alla gillar alla och helt enkelt bara trivs. Anyway, det känns bra!

Presenter<3

Just det. I förra inlägget hade jag tänkt berätta vad jag fick i present igår!
Jättemånga fina saker var det.Två fjäderörhängen
Fyra fjäderörhängen av familjen
Tre pluppörhängen av familjen
Ett par egengjorda örhängen av Cissie
Canson Grain- ritpapper
En elektrisk pennvässare
Pirates 4- movies collection i Blu Ray
Friskis och Svettis- presentkort på St Eriksgatan där jag kommer bo snart!
Tre knådgummin
4 gigs minnen till datorn

Jag är jätteglad för alla presenter! Tänkte fota dem sen så att ni får se :)!! Älskar ju örhängen och att rita, samt datorn och att träna. Och Piraaaates<3. Älskar Pirates! Så fort jag börjar kunna slita mig lite från Skyrim måste jag börja rita igen. Blev jättetaggad på att testa min nya superpennvässare och mitt nya superbraiga superpapper!! :D Gaaah! Och måste se på Pirates, On Stranger Tides igen. Har redan sett den två gånger på bio, men har aldrig sett den hemma ju. Åh :D.

Just nu har jag på mig mina Cissie- örhängen. De är så fina! Jag har gått runt och berättat för folk på byrån att min lillasyster gjort dem, och alla blir fett imponerade över hur duktig hon är :)!! Då blir jag stolt storasyster ^^!

Om att äta sötsaker

Igår fyllde jag 20! Och imorse visade vågen lite, lite för mycket. Glass, fajitas och bullar brukar ha den effekten på mig, men det kommer nog försvinna snart igen! Man fyller ju bara 20 en gång, så man kanske inte ska sitta och banta då. Inte för att jag vill ha tjockhet i tjugoårspresent direkt XD, men alltså, man blir inte tjock av en dags frossande. Sen att jag åt lunch på restaurang dagen innan, och frossade sönder i helgen... är en annan femma. I fredags hade ju Rebecca sitt indiska födelsedagskalas, och hon gillar att baka (och är grymt duktig på det dessutom), så ni kan ju gissa hur det gick ;).

Hur som, nu börjar mitt hårda liv igen. Eller nej, det är förresten en fajitas kvar som jag ska äta till lunch snart. Sen börjar mitt hårda liv. Japp japp. Ska försöka jaga bort allt godis i helgen genom att göra korstecken och köpa vitlök. Kanske funkar. Inte för att jag äter så mycket godis nu som förr i tiden. Min definition av en frosshelg är två nävar chips, tre godisar, lite popcorn och en fet fredagsmiddag. Det är inte supermycket, men det är ändå så pass mycket att vågen går upp trots att jag tränar. Jag går väldigt, väldigt lätt upp i vikt kan jag säga. Och det är inte det jag vill just nu.

Ibland känns det som att jag inte har kontroll över mig själv. Jag kan tro att jag är så himla duktig, men lägger nån en kladdkaka framför mig kommer den att ätas upp - snabbt!! Även om hjärnan säger nej ;). Alltid finns det nåt kryphål att hitta. Typ... "Jag fyller bara 20 en gång", "Det är ju faktiskt heeeeelg!!", "Jag ska träna idag", "Det där är ingenting jämfört med vad jag åt förr", "Det där är jag värd eftersom jag hållt mig undan från godis så länge", "Bara en liten bit, det gör mig knappast tjock"...