Pirates-låtar... ^_^'

Passande musik när man ritar Jack Sparrow ^^.Och sen bara måste jag lägga upp de här roliga klippen.
Jag brukar lyssna på dem ibland. Jag älskar dem xD. Det är folk som har satt ihop olika klipp från Pirates-filmerna och gjort poplåtar av replikerna. Det är nog bara jag som har dålig humor (och är ett alldeles för stort fan av Pirates-filmerna) men de är jätteroliga! Ännu roligare är det när man ser filmerna och hör en replik som finns i en sån här låt! xDJack har förresten "öppnat ögonen" nu, och han står och stirrar på mig vid sidan om skrivbordet. Creepy är bara förnamnet! Alien- teckningen hade iaf inga ögon...

The making of Jack Sparrow


Ritar bland annat med min nya 8B- penna! :D Jag kanske borde fota hur Derwent´s 6B ser ut just nu. Det är ingen vacker syn. Ser ut som ett skeppsvrak som legat under vatten i hundratio år. Jo, det är sant. Fattar inte vad som har hänt.
En Faber Castell- penna skulle aldrig göra så!!


Åh kolla! Där är bloggen! :D

Nya saker<3

Kolla! Det här är mina gamla stompfer:

De kan inte ens göra det de är till för längre, för de faller sönder så fort man försöker dra dem mot papperet. Lägg märke till den minsta som är alldeles böjd och tuffsig xD.

Men nu har jag köpt lite new stuff! :D
Det kom fram i fredags, tror jag. Kan ha varit i torsdags. Haha ^_^!


Vanligt Cretacolor sudd, Cretacolor knuddgummi, två Faber Castell suddpennor, Faber Castell graphite pencils (<3) och påfyllning av sudd till det elektriska Derwent suddet som inte syns på bilden! :D


Nya stompfer blev det förstås också! Kolla så lena och rena dem är! :D


Här är det elektriska suddet! JAG ÄLSKAR DET!
Jag använder den typ heeela tiden xD!


Lyxpennorna ;)! Faber Castell är helt klart mitt favoritmärke på pennor. Derwent´s mjuka pennor bara faller sönder, och de är inte ens lika svarta. Ändå är FC till och med billigare. Sjukt.


Faber Castell suddpenna! Jag gillar att spetsen är så hård.
Det blir mer precist än Derwent´s suddpenna. MEN, jag måste nog ändå säga att jag i detta fall gillar Derwent mer. FC´s penna må vara hårdare (Derwent´s liksom viker sig när man trycker) men den suddar typ inget i gengäld xD! Det är så hårt att nästan ingenting händer. Men de kanske har besprutat spetsen med något eftersom den är helt ny? Om jag vässar den kanske det blir skillnad ^^.Haha, jag har fem olika slags suddmetoder nu. Och bara för att "knuddgummi" (eller vad det ens heter på svenska) låter så gay, säger jag namnen på engelska.

*Kneaded eraser
*Electric eraser
*Derwent pencil eraser
*Faber Castell pencil eraser
*Regular erasers

Hihi, jag använder typ inte ens vanliga sudd längre. Innan jag fick det elektriska suddet knarkade jag Derwent´s suddpennor, men nu har jag som sagt fått ett nytt beroende ^^. När en teckning är färdig har jag nästan alltid använt alla olika slags sudd, men man använder ju vissa mer än andra.