Shark Tale

Idag har jag skrivit mycket på min novell, men tro mig - jag har mycket kvar. Och som vanligt har jag ingen koll alls på hur den ska sluta, och den ska vara klar tills på måndag. OCH DET ÄR en vecka försent. Bra Lollo.

Jag roade mig iaf nyss med att se en animerad film: Shark Tale. Inte lika bra som Madagascar, men helt klart underhållande. :D

L

Regler:

Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med
samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger!
Lycka till!
1. Vad heter du? Lovisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lins
3. Flicknamn: Louise
4. Pojknamn: Larsa
5. Yrke: Lastbilsförare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Leverpastej
9. Sak i badrummet: Lusborttagningsmedel
10. Plats/stad: Lidingö
11. En orsak att vara sen: Liten, arg bäver som spärrar vägen.
12. Något man skriker: LUSFIA!
13. Film: Lassie
14. Något man dricker: Loka
15. Band: Lars Winnerbäck
16. Djur: Lus
17. Gatunamn: Lökvägen
18. Bil: Lastbil
19. Sång: Lalalalalalala lalalalalala
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Latjodansen

XD

Vällingbyfredag

Igår hände först inget direkt speciellt. Jag höll på med datorn och sånt. 

Sen var det fredagsrätten som består av bräääända köttbullar, lövbiff, pasta (för mig, de andra äter potatisgratäng), bearnaisesås, sparris (ibland, inte igår dock) och en massamassa löööööök. Lök är GOTT! :D

Efter maten åkte jag, tillsammans med Sandra o Sonia, buss till Barkarby station. Då ringer Deo och frågar varför vi skulle träffas i stan för, vilket Sandra sagt hela tiden tydligen. Deo och Linn var redan i stan, men de tog tunnelbanan mot Vällingby och vi fick lov att åka tillbaka med samma buss vi kommit från XD! Eller alltså, inte samma.... men åt det andra hållet!

Vi som var där!


Deo, Linn, Sonia, Sandy, Pepper och jag XD Japp, I´m a schizoooo!

Det var ju BÄST allt som hände på bussen dit. HAHAH! Fattar inte hur vi kunde flumma så mycket!! Jag och Sonia pekade, mitt skratt hakade upp sig, Sandra skrattade så att hon började gråta ;D! Men jag typ ramlade nästan ned från sätet och kraschade i Sonias knä på slutet XD! Jag skrattade så MYCKET!

Det roligaste av allt var ju när busschauffören sa, i högtalaren: "Är det nån som fått fnisssjukan här? Är det något som alla kan få?" HAHAHAH! Det gjorde ju knappast att man skrattade mindre iaf! Sandra försökte rädda sitt smink med hjälp av en spegel som jag ville äta upp. Ja, vi är ju så sjukt normala! På donken träffade vi Linn och Deo och så köpte vi massa fika. Jag köpte en milkshake, en chokladmunk och en liten glass med kolatopping. Vi hade jätteroligt där också och tog massa bilder xD! Vi var så högljudda att alla var förvånade över att vi inte blivit utslängda då vi gick därifrån, flera timmar senare. Hihihihi xD! Det var roligt när Sonia drog upp mitt sugrör och såg att det var kontigt vitt där xD! Hon visste inte att jag hade milkshake. Hon bara: "Vad dricker DU egentligen?!?" och sen blev det en himla massa skämtande om det där "vitt".