Snart iväg!


Typ en månad gammal bild!

Hellå... :D
Har inte så mycket att skriva idag egentligen! Jobbade igår (bara typ 4,5h) och jobbade i förrgår (ända till halv elva... från typ halv fyra- tiden). Det var väldigt najs.

Ojdå, jag måste göra mig iordning för vi ska ju iväg till Alex och Viccan och fira nyår :> !!! Nu blir det stressigt... or not... för jag kan inte riktigt stressa. Jaja, hejdooo!

Creepy snubbeDet var roligt på jobbet igår =).

Först var det jobbigt för jag och den enda personen som inte verkar gilla mig skulle backa varandra i kassan och det gick väl inte så bra. Hon var rätt elak. Tänker inte gå närmare in på detaljer. Men efter några timmar (!!) slutade hon i alla fall och jag fick rast. Beklagade mig lite för mina kompisar som också hade rast och tydligen är hon sådär mot alla. Jobbigt =/. Efter rasten (som var drygt lång - 50min) var det iaf kul på riktigt ^^! Jag och en rolig person fick backa varann ett tag, men sen fick jag mest stå själv. Fast Niklas kom och hjälpte mig varje gång det blev mycket folk ^^. Efter klockan åtta var det vara jag, Niklas, Basim, William och en till i hela restaurangen. Jag stod ensam i kassan egentligen, men folk kom från köket när det kom vågor med folk. Det där är så skumt. I ena ögonblicket kan man stå i köket och småprata medan det inte står en kotte vid kassan, i andra ögonblicket - jag lovar, exakt samtidigt - strömmar alla människor in! Då blir det kaos ^^!

Basim undrade om jag kunde stanna lite längre mitt i kaoset och det kunde jag tänka mig, så jag stannade till tjugo i tio. MEN det var jättecreepy i slutet. En äldre man/gubbe kom fram och började fräsa. Man hörde inte vad han sade, och han hade en massa mjölk runt munnen. Han mumlade nåt med kaffe, men när jag frågade om han ville ha kaffe bara stirrade han på mig och frågade om jag vad döv XD. TROR JAG att han frågade! Jag hade så svårt att hålla mig för skratt och jag fattade verkligen inte vad han ville, så jag stal Niklas från köket (okej, släpade Niklas från köket) och ställde honom framför den konstiga mannen. Han fattade inte heller vad han sade, och jag behövde vända mig om och asgarva lite tyst.

Jag kunde seriöst inte hålla mig för det var så komiskt och tragiskt på samma gång. Snart stirrade hela restaurangen på gubben som hade höjt rösten och nu stod och skrek att vi borde ringa polisen. I nästa ögonblick ville han prata med chefen, fast imorgon när han skulle komma tillbaka, och så mumlade han nåt om kaffe igen!
Vi sprang iväg och hämtade Basim, skiftledare eller vad han nu är. Han var den med "högst rang" på restaurangen just då iaf ^^. Så vi var tre stycken som stod och försökte tyda sluddret och fräset (ja, han fräste mjölk överallt! Och det droppade också...).

Det slutade med att Basim sprang iväg till arbetsrummet och ringde polisen. Under tiden stod jag och Niklas vid pommesen, på betryggande avstånd från mannen, och då började han plötsligt att prata med oss igen. Eller skrika kanske. Han skrek nåt, som nästan lät som "god fortsättning" och började gå iväg. Vi typ stirrade bara eftersom vi inte visste vad vi skulle göra. Då vände han sig tvärt om igen och började skrika att han sade god fortsättning men ingen svarade och att vi var döva och oförskämda och... jaa. Notera att det var vad jag tror att han sade. Han började dansa nån konstig fågeldans också. Vet inte vad han menade med den dansen, men alla gästers uppmärksamhet fick han minsann. Snart gick han dock, och polisen kom typ 3 minuter senare. Basim fick berätta hur han såg ut och så och sen sprang polisen iväg för att hitta honom 0.0. Creepy!

Sen skulle ju jag sluta direkt efter och William trodde att han skulle stå och vänta på mig utanför personalingången. Läskigt! XD Typ sprang till bussen, för hela Vällingby var helt öde och tomt.

Filmkväll, jobb och filmer!Jag och min sminkning på julafton ^^!

I torsdags var det ju julafton, vilket självklart var lite mysigt, även om den där gamla uppspeldheten man alltid kände förr i tiden, inte längre infinner sig. Dagen efter jobbade jag, och tydligen hade Sandy varit där och ätit och sett mig! Jag stod vid pommes fritesen rätt länge den dagen, och kanske bara någon timme i kassan, så jag var 8inte så uppmärksam bort mot gästerna just när hon råkade infinna sig. Jag såg henne därmed inte, men tydligen hade hon stått och vrålvinkat mot mig xD! Märks inte att jag har linser ^^. Var dessutom lite smått irriterad för jag ville hellre stå i kassan eller vad som helst annat än stå vid pommesen. De är rätt dryga. Man står helt isolerad och ensam och... Jaa, you get the point. Även om folk gick till mig hela tiden då för att värma sig och för att prata. Men då kom det snart vitskjortor och föste iväg dem igen. "Kassan ska inte stå och värma sig!"
Eheh... Själv hatade jag den där värmen.Anyway, i lördags jobbade jag igen. Då fick jag mest stå vid drickorna eftersom mellandagsrean började. Då var det lite smått kaos överallt och någon behövde stå där också så att det skulle gå snabbare. Annars måste alla göra sina egna drickor och det tar ju längre tid. Men seriöst, det var proppfullt med folk hela tiden! Medan jag stod vid drickorna fick jag dessutom vara den som sprang ut med alla beställningar (försenad mat att ge till folk med nummerlappar) och de flesta satt på övervåningen så det var upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner för trappan hur många gånger som helst XD. Till slut fick jag stå i kassan några timmar istället, men dagen efter (igår) hade jag värsta träningsvärken i vaderna, haha! Nämnde jag att jag dessutom var så sjuk i lördags att jag inte kunde prata på morgonen? Lyckades dock med hjälp av halstabletter och mycket dricka få tillbaka rösten i tid till jobbet, men bara så att den hördes. Hes var den - rejält! Jag lät typ som en anka eller nåt XD så det var väl tur att jag mestadels fick stå vid drickorna!Efter jobbet åkte jag hem lite snabbt, packade grejer till översovning hos Alex och Vickan, och sedan åkte vi till NetonNet, och sedan åkte vi till Viksjö. Och så hade vi det mysigt och roligt hela kvällen, och åt VÄRLDENS GODASTE pizza evah! Seriöst, det är nåt fel på Alex föräldrar. De lagar så god mat!! Har aldrig nånsin ätit en godare pizza eller en godare sås eller... Jaaa, åh, vad gott det var! Längtar redan till på torsdag då vi ska dit och fira nyår! Filmerna vi såg var: "Pandorum", "Planet 51", "Drag Me To Hell", och "The Unborn". 

Pandorum handlade kort om ett rymdskepp, där passagerare vaknar upp och inte minns något, inte vet varför de är där och snart inser att hela skeppet kryllar av människoliknande monster. Det visar sig snart att det gigantiska skeppet med 60 000 människor (+ DNA från alla slags djurarter) ombord åkt iväg för att befolka en ny planet som de upptäckt vara nästan likadan som jorden. Efter halva resan (efter typ 65 år) fick de sändningar från jorden och kaptenen vaknade upp för att se vad det var för sändningar. Visar sig att det är kört för Jorden och alla där dör. Kaptenen blir helt insane och börjar skapa nån konstig armé av människor han väcker upp och ger nån slags konstgjord mat så att de muterar och blir äckliga monster. De som det handlar om får kämpa för att överleva kaoset när de väl vaknar, och det visar sig till slut att skeppet för länge sedan krashlandat på planeten de skulle till, i vattnet, och de har varit i sina kryotankar 800 år för länge... Slutet var bra men filmen i sig var gjord lite B, tyckte vi, men den var ändå sevärd.Planet 51 var rolig. En animerad film om en astronaut från USA, såklart, som bestiger en ny planet och sätter ned USA:s flagga. Ser strax att en massa gröna utomjordingar, som lever nästan precis som vi, stirrar på astronauten som står i någons trädgård. Hahha.... faktiskt rolig film! Alienmonster från "Alien" finns med också! Fast i form av utomjordingarnas hundar XD och de kissar syra! Fast enligt dessa gröna gubbar är det "vi" som är utomjordingarna... och människan måste gömma sig för att inte bli infångad. Drag Me To Hell har jag redan sett och berättat om en gång i tiden. The Unborn var lite B men ändå sevärd. Lite trist att alla tvunget behövde dö utom just hon liksom, men det var lite excorsistgrejer med och sånt gillar vi. Precis som i Drag Me To Hell. Alltså såg vi först två utomjordingfilmer och sedan två demonfilmer - typ. Störda vi e xD!Bye! ^^