Natti natti ^_~

Oj, det slutade med att det blev fem sidor skrivande denna dag. Fem långa sidor. Ett helt kapitel. Med cliffhanger. Det känns så härligt när man väl kommer igång, och så hemskt att man alltid gör det så sent att man inte kan hålla på tills man tröttnar, om man nu skulle göra det. Jag jobbar imorgon så nu måste jag sova. Too bad, för jag hade kunnat skriva flera sidor till. Många sidor till. Imorgon däremot, efter jobbet, om jag försöker skriva kommer det säkert att vara alldeles blankt i huvudet. Eller inte. Det återstår att ta reda på. Imorgon, som sagt. Nu blir det sova. Mmm, mysigt.


Narnia- musik är vacker :) och väldigt inspirerande när man skriver...

Hans Zimmer är min idol

Men Klaus Badelt är också duktig :). Det irriterar mig att jag inte kan ösa in mer än ett videoklipp per inlägg. Awe =(.

LördagHejhej ^^!
Mysigt med helg<3. Jag har saknat :]! Gårdagskvällen spenderades hos Mia och sedan framför datorn <3. Det var lite roligt idag bara, när vi ville se "The Prince of Egypt". Ingen av oss är några direkt TV-fantaster eftersom vi båda är riktiga datanördar. Om vi ser på film gör vi det på datorn, om vi spelar, om vi skriver, om vi dansar... you name it! Nej men, hur som helst skulle vi se på film på TV:n i vardagsrummet, då familjen var och handlade, och det kändes lite weird när ingen av oss ens visste hur man satte på den till att börja med XD. TV:n saknade ju fan knappar! Ny teknologi alltså... Men men, vi lyckades till slut :)!

Har jag sagt att vi såg "Upp" förut också? Skitbra film! Jag grät när hans fru dog :(! Och jag älskade Kevin, strutsen :D! Så söööööt! Åh, den var så gullig den där filmen.Annars har jag mest lyssnat på filmsoundtracks idag (+skrivit på bok/projektarbetet) och försökt att slappa så mycket som möjligt innan det blir jobb imorgon ^^. Vissa av oss har ju bara en ledig dag i veckan ;). Däremot känner jag att allting är emot mig idag. Jag satt och stirrade på det tomma worddokumentet i vad som kändes som 100 år innan jag till slut skrev några rader, och sedan somnade. Jag hatar när man vill skriva, vet vad man ska skriva, men ändå inte skriver, för det går bara inte! När jag vaknade skrev jag lite till, gav upp och duschade, skrev lite till och sedan var det dags för middag. En sida blev det. Samma sak hände när jag skulle skriva här i bloggen. Helt tomt i huvudet, trots att jag vet vad jag vill skriva. Och jag är typ monstertrött? Hahau... patetiskt. Tur att jag har min musik i alla fall <3

Ha en fortsatt trevlig helg <3!