Halloweenfest hos Sonia!

1. Innan (klicka på bilderna för att se större!)


Bara för att visa vilken klänning och vilka smycken jag hade ^^. Taget innan sminkning och fixning.


Prova tänder, måla naglar ^^.


Fixa tandpastan så att tänderna kan sitta fast!Busa runt med mantlarna och schmexiga handskar... och sen sminka sig!

2. Där!

Undrar ni varför alla räcker ut tungan hela tiden? Deo ville visa sin nya piercing och om en person visar tungan gör ju andra det också... suck! XD
Haha, och ja vi var fler än fyra personer på den där festen men av nån anledning var det endast kring dessa folk min mobilkameran nådde ^^. Sonia flängde runt hit och dit också så henne hann jag aldrig fånga på bild xD. Det var iaf kul! Vi dansade (men inte Deo... tråkig!!), såg en film och berättade spökhistorier efter klockan tolv då hälften hade gått hem. Filmen var fett weird. "Trick r Treat" hette den. Den är ny. Men som sagt konstig. Ingen handling alls och man bara... okeej? Det var typ en mörk komedi och den var ju rolig lite då och då, men sen helt plötsligt tog den bara slut och man trodde ju att halva filmen var kvar så att det skulle make sense!

Deo tog taxi hem vid halv två medan jag och Sandy gick hem eftersom bussarna slutat gå.

Några bilder jag snodde från Sonia:


Snart ska vi gå!

Vi har nu stått och sminkat oss i timmar! Galet! Hihi :D Ni kan få se sen... mobilkamerabilder då förstås. Arrrrhg varför blir min kamera aldrig klaaar?

Shopping, stallet och funderingar

Whoa.... ich bin TODMÜDE!!
Först gick jag upp klockan niiiio för att åka in till stan där det förekom sprängningar (o_O''). Vi köpte en jävla massa niceigt inför Halloween + även lite annat nödvändigt.

*Handskar
*Cape med huva
*Vampire make up- set (inklusive coola tänder)
*Vitt puder + borste
*Spindelnätstrumpbyxor
*En väldigt billig fakesårstatuering
*Sminkborttagningsservetter från Nivea. Verkar nice.
*Nagelfärgsborttagningsmedel. Min förra tog slut igår xD panik!
*Strumpor... bara för att liksom :D behöver

(Hade gärna fotat och visat men min kamera är fortfarande på reparation -.-. men kanske kan ta med mobilen ändå... blir bara så fult)

Jag har redan svart nagellack, rött nagellack, min coolish blodrödsvarta klänning, ögonskuggor, rött läppstift, örhängen, halsband... This is gonna be fun! Jag älskar att klä ut mig, moi haha! Sandy ska vara sjuksköterska (ska bli kul att se!! XD) och Deo hade tänkt vara en fyllevampyr (hur ser en sån ut egentligen, Deo? :D) men när hon hörde om mina vampyrplaner verkar hon vilja vara nåt annat.

Efter stan så följde jag med Sandy till stallet. Det var roligt... men lerigt =SSS! Usch, mina stackars skor! Men hennes häst var söt och snabb <3. Dock blev det jobbigt när vi skulle hem. Jag övertalade Sandy att vi skulle springa så att vi kunde hinna med bussen och det blev så jävla jobbigt!! XD Särskilt eftersom det tog hundra år (mer eller mindre...) att komma till den där dumma hållplatsen, men dessutom eftersom båda bussarna (518 och 541) helt plötsligt kom utom synhåll och just fick rött. När vi kom fram blev det grönt för dem medan vi fick vänta. MEN! Vi sprang ändå och kryssade mellan bilarna. Vi såg hur 541 åkte förbi och 518 stannade. Den stängde snart dörrarna och jag bara sprang och skrek att den skulle öppna igen XD. Och det gjorde den <3. Så vi hann! Trots motgångar och att båda gav upp lite då och då, men inte samtidigt som tur var för då hade vi ju inte hunnit ^^.

På tal om något helt annat hoppas jag på att de kommer svara nån gång, från McDonalds i Barkarby. Det skulle ta en vecka typ och ja, det har bara gått en halv vecka nu -.-. McDonalds i Akalla har nämligen också kallat mig till intervju nu, men jag vet inte ens om det går bussar dit? Akalla centrum kan man vara i på 20 minuter en vardag, 40 en helg, men... det ligger inte i centrumet! Så jag vet inte... hoppas jag kommer vidare i Barkarby! ^^ Dessutom skulle alla få svar no matter what så hur som helst blir jag inte dissad utan att få veta. Känns bra XD.