Filmkväll

Igår var Viccan här och hade filmkväll med oss! Hon sov över på soffan också. Vi åt jättegoda fajitas, glass, semlor, godis, chips och en kokosboll! Och så såg vi två filmer. Faktiskt två väldigt bra filmer. Först såg vi Conan Barbaren, från 2011, och den var ju jättebra.

Jag hade råkat kolla vissa stillbilder innan då jag snabbt spolat igenom filmen, och den hade verkat väldigt blodig och handlingslös. Men ah, den hade ju faktiskt handling egentligen. Det roliga var att jag hittade likheter hela tiden med en massa andra filmer. I slutet av filmen var det ju ett hjul de snurrade runt och försökte få att inte ramla ned, samtidigt som de svärdades i det (Pirates of the Caribbean 2 när de slåss inuti hjulet som snurrar).Det var en scen i slutet där häxdottern sprang runt och letade efter tjejen i ett enormt rum med en massa stentrappor (Lord of the Rings när de befinner sig i Moria). När Conan och... tjejen, red på hästen och släpade den där snubben (orchen, haha, han såg fan ut som en orch!) efter sig i ett rep (Lord of the Rings - Gollum). När arméerna marscherade (Lord of the Rings - orcher).

När Conan red med tjejen bakom sig (Prince of Persia). Tjejen hade en vit klänning och Conan hade nåt slags grej med bar överdel. Svart häst. Jag tyckte filmen var jättebra i alla fall, särskilt eftersom både Jason Momoa (Game of Thrones) och Stephen Lang (Avatar och Terra Nova) var med!


Vi gjorde fajitas! På tal om ingenting... ^^.

Sen såg vi skräckfilmen: "The Orphan".
Den handlar om en familj som redan har två barn men vill ha ett tredje. Det blev dock missfall, och efter en tid bestämmer de sig för att adoptera ett barn istället. Men barnet de apoterar verkar mer och mer skum. Åh gud, den var så läskig! Helt klart i klass med "One Missed Call". Mitt hjärta slog snabbt hela filmen igenom! Så fruktansvärt läskig. En sak är säker. Jag kommer aldrig någonsin döpa ett barn till Esther!

Designin'

Tiden bara flyger förbi när man har roligt. Vi designar bokomslag i skolan. De första dagarna gjorde vi det analogt med papper, klister, sax och utskrivna texter, men nu får vi jobba med datorn och färger! Haha. Insåg plötsligt att klockan var halv tolv. Shit. Det känns som att det bara har gått tjugo minuter!

Oh well

Alltså guud, jag suger ju! På riktigt. What the fuck...! I en hel månad har jag suttit och campat vid bredvinkastet, väntat och väntat på att mitt surfabonnemang ska komma. Så en dag bara slog det mig (idag). Jag tänkte precis ringa och klaga, hade öppnat kvittot jag fått i mejlet, och läste igenom det en sista gång.

Då ser jag att det står "förlängning av mobilnummer". Jag visste ju att jag skulle behålla samma nummer, det var ju jag som hade valt det, men nu när jag såg den texten så bara slog det mig. Det är samma mobilnummer. Borde det inte vara samma simkort? Alltså verkligen samma. Såklart de typ via nåt nät fyller på mitt simkort med en extra funktion (surf) istället för att skicka ett nytt likadant. Så jag ringde och kollade, och mycket riktigt. Den 31 januari fick jag mitt nya abonnemang. Kul att nån berättade det för mig då.