Oblivion

 
Jag såg just "Oblivion" på bio, och den var så bra att jag dog lite.

Det är svårt att förklara vad den handlar om bara sådär. Människorna har i princip gått under, jorden är förstörd, rymdvarelser, kloner, rymdskepp och ashäftiga effekter. Samt Tom Cruise och Morgan Freeman. Jag fick "Armageddon"-feelings. Verkligen en superbra film! Den får 10/10 tamisar.
 
Nej, men, för 60 år sedan blev jorden invaderad av en främmande rymdart som sprängde månen. Det blev krig, människorna vann, men på grund av att månen var förstörd började jorden att falla samman. Jordbävningar, tsunamis o.s.v. Två människor är just nu kvar på jorden och tar hand om det sista innan de också ska dra vidare till en av Saturnus månar där resten av mänskligheten emigrerat.
 
Men allting förändras när ett främmande rymdskepp krashar från himlen, med en överlevare som de räddar. Ingenting de fått veta verkar vara sant, och frågan är om det ens finns någon bas på Saturnus... och vilka som är de riktiga fienderna.
 

Måndag

 
 Jag blev månadens säljare i mars! Yaaay :D av typ 250 kundserviceagenter!
Ville bara säga det! :D
 
Btw, det var så "kul" idag. Jag sålde ett GA, och sjäääälvklart så gick kunden inte igenom krediten. Då testade vi om det gick för kundens mamma. Nej. Kundens bror? Nej. Kundens man?!? NEJ. VAFAN! Vad håller de på med i den där familjen egentligen? Varför var allas personnummer obrukbara för? :O Både jag och kunden blev ledsna. Hon ville ha internet :3.

Hellu!

Idag är jag ledig eftersom jag ska jobba helg. Det hände en sjukt kul grej igår btw. Jag fick en 3First-kund! Det är VIP-kunder som har helt egna handläggare på en egen avdelning som heter 3First. Kunderna som är så kallade 3First-kunder är kändisar. Härom veckan fick en kompis till mig Magdalena Graaf! Kunden som jag fick ringde till den vanliga kundservicen för att... jag vet inte, men jag skulle be hans handläggare att ringa upp honom.
 
Och VIP-kunden jag pratade med var Christian Falk. Kanske inte ett namn man känner igen direkt, eller jag gjorde inte det i alla fall, men jag och min kollega bredvid googlade och fick fram att han är en musiker. Han har varit med i flera olika band, och däribland Imperiet. Så han har gjort Var e vargenDu kan va president och de där låtarna, och jobbat med Ebba Grön. Rätt coolt!
 
 
Jag skulle fått en medlyssnare igår! Alltså en person som tydligen ville lyssna på mig för att lära sig sälja bättre. Men hon var tydligen sjuk, så hon får lyssna med mig senare istället. Jag är hur som helst sjuuukt nervös nu och vet att när som helst kommer hon att komma. Gaaaah! Vet inte varför jag är rädd för medlyssnare dock xD Jag antar att man vänjer sig.
 
Men jag menar, jag har inte ens fått "vanliga" medlyssnare än!! Att ha en helt ny person som lyssnar är ju inte så farligt, man kan ju mer själv, men när en vanlig icke-ny person som redan är duktig och bra och allt vill lyssna med mig så känns det ju bara lääääskigt! Jag själv är ju så pass ny. Jag har ju inte ens fått vanliga nya medlyssnare ännu. Bara säljinriktade. Och bara en. Och nu en till snart. o.0
 
Det var en tam gubbe i förrgår som berömde mitt sälj också. Jag satt ett tag och sålde en hemtelefon till honom och så sade han: "Oj, vilken bra säljare du var! Där fick du mig!". Sen var det en kvinna igår som som jag satt och pratade med i 55 minuter (!!) och sålde in en iPad till, som också gång på gång skrattade till och sa: "Gud vilken bra säljare du är, och tålmodig också. Jag kan nog inte tacka nej till det här. Mitt största problem nu är att jag förmodligen inte kommer att få prata med dig nästa gång jag ringer in."