Lördag

Jag kom just hem från Sonias fest ^^. Först åkte jag, Sandy och Deo in till Vällingy och köpte present (en bok - såklart). Även jag hittade en bok :D ("Genom dina ögon" - bild nedan). Sedan fastnade vi på donken och var allmänt flummiga (stackars personal), tills vi gick iväg till en skoaffär och jag blev värsta sko-MANIAC och hittade 10000 skor jag ville ha och prova. Vi dumpade Sandys (som senare blev Deos och senare min) Happy Meal- leksak i en sko btw XD!
De fick släpa ut mig därifrån för att gå till bussen.Väl framme var vi tio minuter tidiga och "fint folk kommer alltid sent", så vi satte oss på gräsmattan (som säkert var full med svininfluense- bakterier) precis bredvid busshållplatsen och hade typ fejk- picknick XD!

Anyway, vi gick dit sen och det var massa kul ^^! Vi snubblade, skrattade, rapade, fotade o.s.v XD! Synd bara att jag inte kunde äta av efterrätten, men det gjorde inte så mkt för jag lade snabbt beslag på chipsskålen ;D! Ni ska få se bilder sen, men min kamera är på ladding atm (läs: at the moment).

Förresten så var vi ju ute hela tiden, och i slutet blev det fett kallt !!! Så jag har lite ont i halsen och det var andra som fick det också. Alltså, om vi blir förkylda nu kommer alla tro att vi har svininfluensan och all kommer att huka sig för oss! KUL !!! Nej -.-. Tänk om jag blir sjuk p.g.a kallhet och alltså inte svininfluensa... och så blir jag förvisad från skolan av lärarna som tror att jag är sjuk xD! Så hoppas inte att jag börjar hosta och grejer nu -.-.

Filmrewievs

Jag ville bara dela med mig av tre jättebra filmer jag sett på sistone:
---Big Stan ---
Handlar om en snubbe som jobbar som... någonting jag inte vet vad det heter, som typ ljuger för att få folk att köpa resor xD! Till exempel, som han sa till en gammal tant: "Men nej, åk VERKLIGEN inte till Afrika! Det är främst svarta där och en vit kvinna som du skulle bli alldeles... jagad! De skulle slåss om att få ha sex med dig hela tiden och du skulle bli så trött och misshandlad att du bara vill hem igen. Nej, du borde verkligen inte åka dit." Den gamla tanten får typ gnistor i ögonen och vill dit ändå och hans teknik lyckades XD!

Anyway, han blir anklagad för sina bedrägerier och får 6 månader på sig att förbereda sig inför en 3 års lång fängelsetid. Halva filmen handlar om hur han försöker förbereda sig genom att:
1. Taturera något ruskigt på rumpan så att folk inte vill våldta honom
2. Träna karate hos en lodis han hittade på gatan - "The Master"---Ghosts of Girlfriends Past ---Handlar om två personer som kände varann från födseln nästan. De gillar verkligen varann, men denna då ytterst fega kille vågar aldrig ta steget och snart gör någon annan det åt honom under en skoldans. Han blir alldeles förkrossad och vill aldrig uppleva en sådan känsla igen. Hans morbror (den kände flicktjusaren) börjar då lära upp killen till att bli en riktig player.Denna kille växer upp utan känslor och med nya tjejer varje natt. Så träffar huvudpersonerna varann igen... många år senare. De blir kära, men efter första natten tillsammans lämnar han tidigt på morgonen, eftersom han insåg att han ville vara kvar (vilket var det hemskaste en player kunde råka ut för, så han behövde fly).

Nuet i filmen utspelar sig på killens brors bröllop (där tjej- huvudpersonen också befinner sig), och denna kille beter sig verkligen som ett svin mot alla. Flirtar med brudens mamma, med tärnorna, förstör dekorationer o.s.v. Men det är några som vill sätta stopp för det. Några som vill ändra tillbaka honom till den normala kille han en gång var. Spöken, moi hahaha ! Han får åka tillbaka i tiden och se på sig själv... och även fram i tiden.

---17 again ---

Handlar om en man som är enormt missnöjd med sitt liv. Han vill bara tillbaka och ändra alla sina beslut i livet och vara stjärnan i basketlaget igen. Han och hans fru håller på att skilja sig och barnen gillar honom inte. Så plötsligt visar det sig att någon hörde hans önskan, och han blir 17 år igen - fast i nutid. Han stormtrivs och börjar skolan igen. Han kommer närmare sina son, fast som hans kompis, och är därför fortfarande mycket i sitt hus.

Många roliga ögonblick när man ser hur han och "hans fru" får nya känslor för varandra, utan att kunna uttrycka dem så mkt dock eftersom att hon är "hans kompis mamma". Dessutom blir hans dotter galet kär i honom XD! Sjukt rolig film! Och som ni kanske förstår blir han inte vuxen igen förrän han insett varför han gjorde sina beslut i livet och nu gör om dem...Gah, jag berättar alla filmer XD! Nu behöver ni inte se dem, moi haha!Onsdagsfunderingar

 


Jag övningskörde för första gången härom dagen! Det var massa kul xD! Pappa såg lite väl rädd ut ibland, lol. Förståeligt.


Denna dag började med ösregn och ett sms från Sandy: "Åka buss idag? xD". Regnet fortsatte och alla i skolan gick runt och stank... blöt =/. Sista lektionen (psykologi) var helt hemsk. Det verkligen SPÖREGNADE ute och rummet var alldeles fuktigt och immigt. Så jag satt där halvt drogad och somnade till flera gånger bara för att det var en sån creepy atmosfär i det där rummet. Jag var inte ett dugg trött under samhällsakunskapen, och vad tror ni jag gillar bäst av samhällskunskap och psykologi? Om ni inte vet det blir jag besviken.


Men läraren i samhällskunskap verkar bra tycker jag! Alla säger att hon är jättedålig, att hennes lektioner är tråkigare än Karins (svårt att tro), att hon pratar obegripligt och att hennes prov är insane. Kanske är det just därför att mina förväntningar är -100 som jag faktiskt tycker om henne xD! Men jag har ju bara varit på en lektion hittills, inte haft ett prov än och inte gått igenom ett "svårt" ämne som typ ekonomi, *rysa* Vi började med Media idag - mer i min smak.
Lite kul också att hon säger små tyska ord här och där hela tiden. Kanske är det det folk menar då de säger att: "Hon pratar alltid så konstigt och obegripligt"? Det har iaf inte jag något problem med heller, för jag har ju läst tyska xD!


Bilder från Bilden :D!

Och dessutom, INGEN lärare kan vara mer sträng än min Samhällskunskap A- lärare Cris vi hade i ettan. Hennes prov var verkligen... obegripliga, helt konstigt formulerade frågor så att man svarade fel fast man egentligen kunde. Om någons mobil ringde under lektionen fick hon tokryck och ville att ägaren till telefonen skulle göra 20 armhävningar inför alla (han vägrade dock). En gång var det en person som satt långt bak och inte kunde se vad som stod på over headern. Då sa Cris: "Men herregud min unge man, behöver du glasögon? Skaffa några i så fall!"

Men jag gillar Guye än så länge. Hon påminner lite om Sonia (svenskaläraren, inte min kompis), och lite om Cris... Men sen gillar jag ju Cris också, trots allt det där. Hon är rätt rolig XD!