Fler filmer, god mat och JULAFTON (snart iaf)!Härom dagen såg vi Harry Potter och Devil också! Så jävla nice! Devil handlar om några personer som fastnar i en hiss i ett höghus. Säkerhetspersonalen lyckas inte få ut dem och fler och fler mystiska saker börjar ske i hissen, till och med dödsfall och folk som helt plötsligt har stora klösmärken på sig när lyset tänds efter ett panikartat avbrott.Jättespännande och cool film som baseras på någon myt om djävulen, om hur han straffar the bad people. Se, se, se!

Igår var vi hos släkt och åt en jäääääääääääääääääättegod middag bestående av ris och köttgryta, och en jääääääääääääääättegod cheesecake och två koppar jääääääääättegott kaffe och jääääääääääättegoda pepparkakor. Seriöst! The fuck? Mmmm!

Idag har jag kirrat inslagning till mina julklappar halva kvällen. Vi ska till Tyresö imorgon där hans moster och morbror (+ Kajsa) bor. Vi ska vara där hela dagen, men lär väl vara hemma tills att min familj ska börja öppna paket ^^. Vi brukar alltid göra det när vi kommer hem för det blir så rörigt annars, att sitta med hela släkten liksom. Alla andra som är där stannar, men fortfarande xD. We have experience av tidigare år. Framför allt tar det alldeles för lång tid då :>. Och lite privacy vill man kanske ha... man vill kanske inte att hela släkten ska se allt man får. Meeen det kanske bara är jag som är paranoid eller nåt! :D

Anyway, see yao. Eller jag menar, god jul! XD

Lördag

Hellu :)
Idag var jag i Jakan med Sandy och Alex för att julhandla! Jag shoppade loss och fick typ allt handlat, Alex köpte en sak, Sandy två. Det gäller att vara effektiv, hallå? ^^ Sedan åt vi god lunch på BK där vi sedan satt och snackade i några timmar. Åh, och nyss så såg jag på Inception! Den var faktiskt jävligt grym. Den får en att tänka lite. Först tyckte jag att den var wierd för jag fattade nada xD, men sen så föll allt på plats rätt så snabbt. Supercool film! Se den!Senare i veckan ska vi ha en filmkväll tsm också :D. Och sen... sen är det julafton ;)!

Gamla bilder<3 hihihiih

Omg... jag har hittat en maaaassa gamla bilder! :D Måste visa några! HAHA!


Pytteliten Cissie :O!


Mia och jag, jag, jag och jag och en häst xD!


Jag och Mia för hundra år sen :D.


Bild 1: Josie och Mia XD! Notera att folk trodde att Mia var jag. Bild 2: Jag och hund. Bild 3: Jag och Mia. Bild 4: Jag. Notera hästiga rummet.Bild 1: Jag! Bild 2: Häst och liiilla lilla Cissie! Bild 3: Mia och jag, 2006 nångång. Bild 4: Jag, som ser ut som Pippi! XD Omg...


Flätor var min grej... tydligen.


Börjar bli fjortis? Återigen, kolla alla hästaffischer.


Svårt att sminka sig?!? Läppstiftet är rätt snett. Och hey, notera väggarnas förändring.


I skolan ^^. 7:an eller nåt.


Mitt skåp, jag, Oscar Roa och sen Mia. xD