Too hot to think

Det är så varmt att jag inte orkar skriva. När jag väl skriver skriver jag i wow och det räcker gott och väl för det är MYCKET! Och sedan är det också liiite roligare att chatta i wow (eftersom man får svar) än att sitta här och skriva för sig själv. Dessutom tränas min engelska. Jag typ tänker på engelska. Sick, SICK! Men det är väl för att jag knappt kan tänka på svenska nu när det är så varmt. För varmt att tänka. Så det får bli engelska istället.

I feel muddled. Men men, ni ska få se bilder från i fredags när fyllos var i Rålis och hade picknick och spelade kubb. I onsdags var jag med Mia också, och shoppade i den stora Staden xD! Men jag har inga direkta bilder därifrån, bara på det jag köpte *feeling ego*. Men ni ska inte få se bilderna nu. Det blir kanske ikväll, eller imorgon.... om en vecka.... en månad... bläää. För varmt för att fixa med bilder. För varmt för att göra annat än att duscha. Jag duschar hela tiden.

Men ikväll! Woho, ikväll så ska jag och pappa se Terminator 4 på BIO! Ye ye ye! xD Det ska bli kul!

Sen får vi se hur det blir med den där Paris- resan jag och mamma kanske ska åtaga oss om en vecka. Omena hopar sig och sak efter sak händer för att hindra oss från att vilja åka. Inatt hände en ny flygkrash också. Geeezh! Det känns som att om vi åker kommer planet att störta, om vi inte åker kommer det inte att störta och vi kommer tänka: "Fan, vi kunde ha åkt". Men, vad kan man göra åt det? =/

Ni får en av mina wowbilder bara för att jag vet att ni diggar dem apmkt ,) De är redan fixade och klara eftersom jag fixar dem till GamerDNA.

Uppning om allt och inget


Tycker den här gamla bilden är rolig. Alla dog i raiden Black Temple... hehe. Wipe FTW... not!

Min dygnsrytm är helknasig. För några dagar sen var allt som vanligt (jag gick och lade mig vid fyra- halv fem). Sen, nästa dag, höll jag mig vaken ända till klockan nio. Jag sov ända till klockan två och pass outade många ggr under dagen. Sov också nästan hela kvällen. Sen när vi skulle sova på riktigt vid 1-tiden (efter att ha vaknat med kläder på och allt) kunde jag inte somna. Låg och läste lite, försökte sova lite och läste lite mer sen. Grät över Vulp =P.

Men det verkar ha ordnat sig nu :D! Igår gick vi och lade oss vid halv ett vilket är ett YAY! Och jag har ätit alldeles för många Kit Kat nu känner jag =Z! På midsommar hände inget speciellt. Vi åt grillat härhemma (MUMS!) med glass och grädde till efterrätt (+jordgubbar för de som inte är allergiska...).

Idag följde vi med pappa hem till farmor och farfar (som bor en timme bort, mitt ute på landet) och hjälpte till att lägga in saker i flyttkartonger. De ska flytta nämligen. Det var jobbigt. Jag blev jätteallergisk, för det var hundhår överallt och sånt. Plus att det ösregnade ute. Och jag såg spindlar!!! =O Men på hemvägen fick vi iaf mat från donken <3:D!

Väl hemma skulle vi ut på en raid, men det sket sig efter ett tag för vissa mobs (djur som man dödar) är buggade. De skadar ALLDELES för mycket. Sååå vi kunde inte fortsätta raiden =(! Adminsen måste fixa detta först. Så jag och Pös levlade upp till lvl 73 istället. Två timmars grindande... suck. Vi har iaf hittat ett sätt att överleva detta tråkiga sätt att levla på. Talbok xD! Så vi sitter och lyssnar på en David Gemmell- bok under tiden. Bäst ^^ !! Tråkig uppläsare bara, men han är ju lite rolig att skratta åt i alla fall!


Nightblood på första bilden xD, sen var jag med Warblood på ett dansparty i Thousand Needles, sen vete fan vad Soulblood gjorde med munnen (hon var nog sur) och den sista bilden är från en instans (X!

Jaja, jag lägger upp lite bilder från Wow bara för att jag inte tömt kameran.


Jag på väg till Kara- raiden på första, sedan en bild från en instans då vi dansade nakna (tradition ^^), sen en fiskebild då jag fortfarande var blond och sen en bild på Hellblood (lvl 11 mage) med sin SOPBORSTE?!? XD haha

R.I.P. Vulp - den finaste hunden som finns

Hon är den sötaste, busigaste och mest underbara hund som någonsin funnits. Nu ska hon säljas, för vi har för många hundar, och Vulp står på tur. Enligt mamma.


Vulp som valp

*Vulp heter egentligen Tilda, men när hon var en liten Valp kallade jag henne för "Lilla Valp" (fyndigt xD). Under en promenad bestämde jag mig för att busa till det, så då kallade jag henne för "Lulla Vulp", vilket senare resulterade i "Lilla Vulp" och sedan bara "Vulp".*Vulp sov förr i tiden alltid i min säng, men under det senaste året har hon mest sovit däruppe i Josies säng, då jag lägger mig alldeles för sent för Vulps smak. Däremot brukar jag alltid vakna med Vulp bredvid mig, för Josie och alla andra går alltid upp tidigare än mig. Om inte min dörr är öppen när Vulp vill komma in, så krafsar hon på den. Jag vet inte hur många hundratals gånger jag, yrvaken och svärandes, har fårr gå upp och öppna den där dörren. Det värsta är om jag stänger den efter henne, och om hon efter en timme ångrar sig - och vill ut igen XD!*Hon har iaf lärt sig att hoppa upp i sängen själv. För något år sedan brukade hon krafsa PÅ MIG där jag låg och sov om hon ville upp i sängen (vilket hon alltid vill). Så jag kunde vakna med rivmärken på armarna, eller vakna av att hon slickar och krafsar mig i ansiktet xD! Jag lärde mig typ att dra upp henne, med en hand, i sömnen. Skills that kills, yeah.*Vulp har bara två intressen. Det är att äta, och att sova. Hon har lärt sig av den bäste xD! Hon ääälskar korv, men även köttbullar. När hon inte sover, äter hon, och när hon inte äter, så sover hon. Om man kommer hem trött efter skolan och vill ta sig en liten tupplur, så är hon alltid pepp på att joina sängen och sova med mig :).*Vid middagen så sitter hon alltid bakom mig på stolen. Vet inte varför hon alltid ska göra det, men det är mysigt. På senare tiden försöker hon dock att nå min mat hela tiden, vilket är mindre gulligt xD!*Vulp äger alla på agility. Om man lockar med en korvbit. Seriöst, hon är en naturbegåvning >>OM<< man håller mat framför henne. Hon gör allt för mat.

*Vulp har t.o.m en playahead-sida (!!!!), från den tiden då jag höll på med sånt. Synd bara att jag inte minns namnet på den =/.

Vulp är helt enkelt bäst, och när hon säljs imorgon, efter att ha vuxit upp tillsammans under fyra långa år, kommer en del av mitt hjärta att försvinna.