Kom igeeeeeen

Hittade nyss detta på Vings hemsida: 

"Åk på en extra spännande familjesemester. I Kenya kan ni träffa på både mäktiga lejon, ilsnabba leoparder och pyjamasrandiga zebror."

PYJAMASRANDIGA?! Tack för att ni förstörde både zebror och Kenya för mig. Nej men seriöst. Mäktiga lejon, ilsnabba leoparder, och våra förväntningar är skyhöga inför den sista beskrivningen. Och vi möts av "pyjamasrandiga"? Kom. Igen. Inte. Ok. Och sen när blev en pyjamas ens randig, om vi ska vara petiga? Pyjamaser kan väl se ur hur som helst. Alltså vah? Usch. Stackars fina små zebror.

A little bit of free time

Jag ringde till jobbet, och vi bestämde att jag ska jobba i helgen! Så jag är ledig fram tills dess. Först nästa vecka börjar folk knalla ut på semester, vilket innebär jobbtillfällen på vardagar. Pepp! Hehe. Men det är härligt, för helg-jobb-dagarna går så snabbt. De bara flyter på, liksom. Helt plötsligt är det lunch, och man bara: "Oj! Redan?" Och sen ska man hem. Vad hände där, liksom?

Så helger är riktigt skönt på sitt sätt. 

Just nu sitter jag och lyssnar coola soundtracks på Spotify. Får inhandla ett sånt där Visa-kort så att jag kan uppgradera mitt Spotify och lyssna dygnet runt. Så nu ska jag rita lite, tror jag, med mina ytterst små pennor. Jag måste verkligen köpa nya. Typ... nu.


En liten bild från min tid på Hilanders!

Kreta, dag 1

Vi klev på transferbussen och fick väl åka i c:a en halvtimme
för att komma till vårt hotell Melina´s.
 
Väl framme slocknade Cissie typ i en soffa?! xD Med diverse handbagage i famnen.

Lite bilder på hotellrummet och utsikt genom fönstrena/balkongen.
Efter att ha bekantat oss med rummet ett tag så gick vi ut på lite upptäktsfärd!

Bakgatorna var ju... slående vackra.

Vi bodde bara 50m från den lokala byn, så det var dit vi gick nu. Överallt hängde det fina växter och blommor, eller oliver ibland också ^^.Vi hittade en mataffär, hehe.

Jag tycker att deras språk ser coolt ut :3!Efter någon timme gick vi tillbaka till hotellet av okänd anledning. 
Sedan gick vi ut igen för att leta efter lämpligt middagsställe!

Jag tror att restaurangen hette "Panorama". Det var iaf väldigt fin utsikt där! Solen gick dessutom ned på snabbt att den verkligen gjorde det framför våra ögon. Jag har en massa bilder på samma motiv som jag tog med bara några minuters mellanrum, och på alla ligger solen på olika ställen.
När vi var "hemma" igen fotade jag lite pengar :D.

Slut på dag 1!