Aerobics

Hello! Jag måste bara uttrycka min frustration över att de alltid tar bort min aerobics! Nu under sommaren är det typ bara en aerobics i veckan, och om man har TUR är det i en anläggning som ligger nära. Förra veckan var tränaren på Gotland och det hade blivit ett missförstånd. INSTÄLLT. Där stod jag. Sen sprang jag innan folk hann smälta nyheten, för att hinna först till gymmet och löpbanden. 
 
Nu, en vecka senare fick jag ett sms en timme innan passet. Tränaren är sjuk. MEN JAHA, tack. Så jag våldsgästade en spinning bas ett tag men det var så trist att jag ville dö (bas liksom). Jag hade högt motstånd och körde mitt eget race, men jag behövde ju dras med musiken de hade och det var typ världens lugnaste nedvarvningsmusik... eh OK? Jag behöver hårdrock.
 
Så jag flydde efter en kvart och gick till mitt löpband, där jag sprang i tio minuter och kunde lyssna på min egen musik. Snabb och hög musik som man faktiskt känner sig peppad av. Men jag blir så arg. Jag älskar att träna aerobics, dans, dans fuego, jympa intensiv och step. Varför finns det bara jympa medel, jympa medel, jympa medel, jympa bas, spinning, jympa medel och jympa medel för? Jag vill inte gymma, jag vill träna aerobics! :( huhu! De borde ha fler pass på sommaren. 
 

Upptagen

Hej, förlåt att det är så fruktansvärt dött härinne, men jag passar på att njuta riktigt mycket av sommaren (regn- och åskovädret...) genom att vara ute (inne och spela The Sims). Sen söker jag jobb också, och tro det eller ej, men det ÄR tidskrävande. Tränar gör jag också.
 
Nu under sommaren finns typ bara jympa medel, vilket är hälften styrketräning, så jag känner hur musklerna börjar växa när jag inte kan hålla på med aerobics, step eller dans. Nu ska jag tillbaka till simset. Bye bye :D.
 

Helloooo, I´m alive

Hello. Nu har äntligen sommaren kommit. Sisådär lagom till den 3:e juli. Hela juni blev förstört! Men men. Lagom till värmen måste jag sitta inomhus och jobba på lite arbetsprover till en grej. Massa uppgifter med kort tid på sig att göra dem. Så jag har suttit med Photoshop halva dagen, InDesign en fjärdedel och Illustrator den sista fjärdedelen. Sen var det i och för sig lite arbete i Word också. Sen hann jag träna, laga mat och tvätta kläder. Och det var det!
 
På tunnelbanan läste jag lite i min kära "Game of Thrones"-bok, som jag har i mobilen. Sansa tänker på en snygg riddare, men hon tycker tyvärr att han är "awfully old". Jag tänkte: "Jaha, han är väl typ medelålders då". Sansa är ju ändå tonåring så hennes awfully old borde ju inte vara en pensionär, utan jo, typ, medelålders. Tji fick jag. Åldern var tydligen 22. Man är "awfully old" vid 22. Jag tror jag ska gå och gråta nånstans nu... xD haha nej då. Men jag bara: "VA?! VADÅ 22? VAD MENAR DU?"
 
 
Det jag tränade idag var dans fuego, i Skanstull, och det var jättejättekul! Jag var grymt svettig efteråt. Lika svettig som efter spinning - helt sjukt!  Det var en tränare jag aldrig haft förut och hon var superbra. Passet var hur kul som helst, samtidigt som det var lika jobbigt som ett intensivjympapass! På vägen hem köpte jag lite godis, hihihi. Man måste unna sig när man är duktig och tränar.
 
Till middagen såg jag på Falling Skies. Det är en superbra TV-serie som precis börjat igen. Säsong 1 gick för ett år sen tror jag, och nu har säsong 2 precis startat. Det handlar om en grupp med överlevare (the resistance) efter att en alienras kommit och i princip tagit över jorden.
 
De har förstört allting och nästan hela mänskligheten är utdöd. Gruppen med överlevare försöker att kämpa emot aliensen så gott det går, och gör allt för att förstöra för dem, samtidigt som de måste gömma sig och skydda sina familjer och barn. En riktigt bra och spännande serie som både tilltalar folk som gillar krigsscener och relationsdraman.