Dildo

Jag har designat en dildo! xD
Skolan fick tydligen ett lass med dildos, som inte riktigt funkar korrekt, av nåt företag, som då tänkte att eleverna kanske skulle vilja göra nåt kul med dem. Så alla som ville fick varsin och imorgon är det deadline på arbetet, med tävling och vernissage. Mitt koncept bygger på... att man ska kunna välja mellan tio olika lägen som eh, påminner om vissa personer. Därav autograferna på utsidan. xD
 Såhär såg den ut innan:

Längtar

Har fortfarande inte hittat min mus, och det kanske spökar på mitt rum. Hjälp! :3

Igår såg jag på Jackass 3(D). Fast utan 3D. Den var lite halvkul sådär. Lite äcklig också... ehem. Sjukdomen börjar bli bättre. Hade ont i halsen imorse men inte nu. Det är varmt ute igen! Minus tre, alltså. Tänk att man kan tycka att minus tre är varmt... det skulle folket i Florida få höra!

Åååh, jag vill åka utomlands... som vanligt. Det skulle vara härligt. Visst att det är varmt nu, men man kan inte riktigt bada än, eh? Nej. Tänk vattenscooter, bbq-biffar med majs och ärtor och pommes (jag gillar inte ens ärtor, men ärtorna på cypern var SUPERGODA!), solvarma axlar, iskalla drinkar och bara den där känslan man har hela resan. Känslan av frihet, totalt lugn, inga bekymmer... bara saker att se fram emot i en hel vecka! Varje dag finns det nya saker att längta efter.

Våfflor till lunch, kanske? Vilken restaurang ska vi äta på ikväll? I vilket fall vet man att det kommer bli supergott, och hela dagen går man i princip och längtar efter middagen. Och när den är över, kanske till efterrätten. Och sen, till en mysig kväll med den man älskar. Gå vid vattnet, läsa i mysiga sängar med ac som fläktar, strosa runt i souvenirbutiker, sitta på balkongen, gå till baren och bli lulliga av gräddiga drinkar under Happy Hour. Sen somnar man alldeles utmattad efter allt man gjort under dagen, och så dyker nästa dag upp.

Ingen ringande klocka. Stoooor och bred säng så att man verkligen kan njuta av sömnen btw. Mindre god frukost, haha, men väldigt god juice. Sedan börjar längtningscirkeln om igen. Springer ned till poolen. Åker på en saltig och solig båtutflykt. Våfflor till lunch? Bada i havet. Igen. Gå runt i affärer. Sand mellan tårna. Kameran knäpper. Utforskar nya byar. Tappa plånboken. Hitta plånboken. Fira med chips och drinkar. Bada i poolen, blöta ned receptionen, skratta hysteriskt, läsa böcker i solstolar...Nooooo

Min Magic Mouse är borta!!!!! :((((( *PANIK*