Derek + Transformers

På tal om välkända TV-seriekändisar som dyker upp i storfilmer. Jag tycker det är så kul när det händer. TV-serier håller ju på så otroligt mycket längre än en film, så man blir så fäst vid karaktärerna.
 
Om en säsong har hållt på i 8 säsonger kommer jag för evigt att tänka på den serien så fort jag ser personerna nån annanstans. Precis som med Harry Potter som fått en massa, massa filmer liksom.
Daniel Radcliffe kommer för alltid att vara Harry för mig.
 
Därför var det också jättekul när jag såg Derek Shepherd från Grey´s Anatomy leka superskurk i Transformers 3.
Det kändes så fel liksom!
 

Robin Scherbatsky goes famous!

Det enda som var kul/bra/roligt med The Avengers. Robin från HIMYM var med. 
 
Resten var så sjukt överskattat. Alla säger att det är den bästa filmen de nånsin sätt. Jag somnade nästan. Den var precis som Transformers-filmerna. Långdragen, lite humoristisk ibland, hundratusen actionscener som aldrig tar slut... och löjlig.
 
Go Robin! Eller Cobie Smulders som hon heter egentligen.

Mjölkpaketen from hell

Hehe, oj, jag hade visst lite väl mycket socker i mitt the nu känner jag. Jag har alltid tre sockerbitar eller tre fejksockerbitar. Thet måste smaka supersött! På tal om the. Jag spillde nyss mjölk över hela skrivbordet. Varför? På grund av de jääävla paketen!!
 
 
Såhär ser de ut! Garants mjölkpaket. Det är nog samma sak med Arlas mjölk, så det är knappast Garants fel, men som ni ser är det en extra stor förpackning här. 1,5 liter, den vi alltid köper. Tror det har nåt med saken att göra. Öppningsfliken blir liksom större. Hur som helst, jag failar ALLTID med att öppna såna här paket, och jag undrar, är det bara jag? Varför finns såna här paket?! Varför existerar dem i denna värld? Jag HATAR dem!!
 
Man drar ut fliken och öppnar, och inser att man typ bara öppnat halva fliken, för det är fortfarande stängt in till mjöken. Då får man börja operera med saxar eller fingernaglar eller nånting annat vasst för att lyckas skapa ett hål in till mjölken. Så i slutändan ser det ut som en katastrof, och varje gång man ska hälla upp mjölk så liksom skvätter det åt alla håll. Ibland råkar man bara öppna halva fliken också men märker inget, och då blir det ju en fontän på sidorna och man bara neeeeeej.
 
Jag vill ha de gamla paketen som fanns förr i tiden.
De små fyrkantiga sakerna man ALDRIG hade problem med!