Nu är det mycket



Åh så stressigt :3. Kom hem kvart över sju idag. En grupp satt till halv två igårkväll...natt. Galet. Det skulle vi nog också behövt. Fast vi försöker så gott det går att dela upp saker som man lika gärna kan göra hemma, så att man inte behöver sitta kvar hela kvällarna.

Imorgon har vi mellanredovisning på pictogramskisserna över skolan. Man ska mest bara ha skissat, men idén och allt ska vara perfa. På lunchrasten måste vi stämma av allt i greenpeace-gruppen och öva på vad alla ska säga, samt fixa power point- presentation. Som andra lektion har vi framtida uppslag, så vi kommer kunna jobba med det. Dessvärre kommer vi nog behöva sitta kvar ett tag. Ehm, länge.

På fredag ska vi i greenpeace-gruppen redovisa - inför självaste Greenpeace's chef och en del anställda. Läskigt! På eftermiddagen ska vi ha en ny snubbe så man kan ju räkna med en maffig höstlovsläxa. Som om inte pictogrammen och framtida uppslag är nog.

Sedan i helgen... typ på söndag, tisdag och så måste vi samlas i framtida uppslag och fixa det sista. Sista dagen är på torsdag och vi måste fixa pannåer och lämna in dem också... JA, på höstlovet. Det är mycket nu! Åååå :(! Ska skriva min "text" ikväll. Jag ska inleda vår greenpeace-presentation och måste skriva ned vad jag ska säga. Ingen improvisering denna gång =/!

I will survive!!!