Krokodiler

 
Igår gick jag vilse på vägen hem från en närliggande by (Trinity Beach) och hamnade i ett mangroveträsk med varningsskyltar för krokodiler, som ni ser på den nedersta bilden. Skyndade  igenom området för att ta mig hem via stranden. "Håll er borta från vattnet" stod det dock. Det kändes väl lite sådär. Spännande men nervöst.
 
När jag äntligen såg vårt hotell och vår egen strand insåg jag att stranden mellan mig och målet var avkapad. Tio meter av vatten låg i vägen. Så det var bara att skynda tillbaka genom krokodilträsket och gå hem genom det trygga villaområdet istället. Det tog över en timme för jag gick vilse fler gånger. -.- Men det gick ingen nöd på mig, för medan det skymde fick jag se mina första kängurur - en hel flock till och med!
 
Jag älskar alla ljud här. Bungalowen ligger mitt i djungeln och jag hör småfåglar och syrsor och papegojor och grodor låta ikapp med varandra. Supermysigt! Ni vet sådana där lugnande yogalåtar med naturläten eller screensavers med tillhörande regnskogsljud? Så låter det här. Hela tiden. Underbart!
 
Nu ska jag strax gå och bada i poolen. Ses senare!