Elysia Park

 
Hejhej! Sitter och skriver från mobilen just nu, på jobbet. Där det finns wi-fi. Underbara, älskade wi-fi. Livet utan internet är tufft, men vi klarar oss. Det blir mycket filmer, TV-serier och solande. Vi fick en lägenhet vi ska flytta in i om 2 veckor i alla fall! En lägenhet i Elysia Park. Awesome! 
 

Vi var och kollade på det dyra townhouset jag skrev om i det tidigare inlägget, och jag hatade det!! Det var jättefint på utsidan, med en söt liten bakgård med blombuskar som skymmer insikten, men det var väl det enda som var bra. Allt var så sjuuuuukt litet. Hon som visade oss runt sade liksom: "Here's a small closet, here's a small balcony, here's a really small toilet, here's a small bedroom, here's a smaaaaaaaall kitchen, here's another very SMALL little toilet..."
 
Köket var liksom stort som en liten toalett, jag skojar INTE. Korridoren mellan rummen på övervåningen var klaustrofobisk. Nej, så där ska vi iiiiinte bo. Mindre och massa mycket dyrare. Alltså missförstå mig inte, det var verkligen superfint inrett med skinande möbler och så, riktigt fint, men ett hus för dvärgar?!?!? The fuuuuck? 
 
Men gudskelov fick vi en lägenhet till slut trots allt. En fin lägenhet med 2 sovrum och samma hyra som innan. Vi måste bara vänta lite.