Drama och dödsfall

Det är mycket som händer här på Cypern just nu. Mycket drama. I fredags hamnade några i slagsmål på Bargatan vilket resulterade i att polisen kom dit och grep en av dem. Den som blev gripen var en i mitt teams kompis som var här på besök. Han fick sitta häktad nån dag verkar det som, men blev sen frisläppt. 
 
I förrgår var det en i mitt team som åkte moppe utan hjälm, som han gör varje dag. Denna gång såg polisen honom, och då det tydligen är olagligt att köra utan hjälm här stoppade de honom. Då visade det sig också att han inte har något körkort, och körde på någon annans moppe. Den står på en annan i teamet. De tog in honom med handklovar!
 
Vår kontorschef fick komma dit och hjälpa till att få loss honom för stunden. Då hade de två timmar på sig att fixa detta, annars skulle han få sitta i fängelse. De fick skriva över någon försäkring på den som ägde moppen, för då kunde man låna ut den om man ville, så då hade han i alla fall inte snott moppen. Det slutade med att han fick betala böter på 170 euro, för de lyckades fixa över försäkringen, så han slapp fängelse.
 
Idag såg alla hur en tjej i teamet och vår teamleader satte sig i en taxi och åkte iväg tillsammans medan de satt på "meet". Det var lite märkligt. Vår coach berättade sen att tjejens storebror precis hade avlidit. Han var bara 25 år. Så hon ska åka hem imorgon permanent och vår TL ska följa med henne på planet till Sverige till och med.
 
Flera i teamet har träffat honom också, eftersom han brukade komma hit och hälsa på... Jättehemskt! Jag fick värsta klumpen i magen. Tänk om något skulle hända med min familj när man är så långt bort också? Det värsta som kan hända.