Träning och donkenträff

Nångång läste jag ett ordspråk som lyder: "Gillar man godis så gillar man att träna". Eller nåt sånt. Det är lite så jag lever just nu. Igår testade jag Jympa - Intensiv. Det var ju... intensivt, kan man säga! Riktigt ansträngande och roligt! Vi fick även sprinta genom salen gång på gång under en låt, och jag som älskar att sprinta blev genast tävlingslysten och försökte springa så snabbt som möjligt, gång på gång. Blev lika glad varje gång jag sprang om folk, vilket jag gjorde ofta *skryta*. Och lika bedrövad varje gång jag insåg hur trött jag blev av det. Jag har träningsvärk överallt idag! :D Men det är skönt! Jag gillar träningsvärk.

Idag medeljympade jag med Viccan!! Vi fick en jättekul tränare som var jätteglad och lät som en fågel, haha! :D Jättebra musik var det också. Typ precis min musiksmak :D. Efter det mötte jag Deo, AV och Linn vid donken i Fridhemsplan och hade donkenträff ^^. Det var superkul, hihi! Särskilt eftersom donken ligger precis bredvid min träning, så det var väldigt nära och behagligt att ta sig dit!! :D Jag köpte en bacon cheese och en jordgubbspaj. Sen en liten godispåse på ICA. Ni ser, ju mer jag tränar desto mer godis äter jag. Huuu. Typ bara för att jag kan eller nåt.

Men iaf, gud vad dryg hon i donkenkassan var. Jag sade så här: "Jag skulle vilja ha en sån där Cheese Bacon... har ni kvar den?" Hon typ kollar på mig som om jag pratar franska och inte vet nånting, eller som om det inte alls ens funnits nån sådan hamburgare ever. Och så säger hon: "Eh... vi har ingen sån. Menar du Bacon Cheese?"
Tack.