Those days

Dagen i skolan idag var lite jobbig. Vill inte gå in på detaljer, men vår grupp spårade ut lite i slutet av dan. Alla var väl trötta och så, men det blev typ en del bråk angående designen. Vi är tre designers i en grupp, utan en copy, alla med olika stil, tycke och smak så det gäller att hitta någonting som alla är nöjda med, men det kan var rätt svårt - upptäckte vi idag. Men men, det kommer att lösa sig.

För övrigt är jag sjukt irriterad på mitt hår. Måste plattas (min lugg står åt alla håll möjliga och resten av håret är bara allmänt pluffsigt). Jag packade in det igår i alla fall så nu är det väldigt lent och fint :).

På vägen hem med tunnelbanan läste jag "RES". Den är verkligen jättekul att läsa! Den är mycket mer personlig än andra tidningar. Mer personliga reflektioner och reseberättelser. Och så är framsidan sjukt snyggt designad.

Tyvärr får man ju inspiration från såna här tidningar, så nu vill jag till Bora Bora också. Eller nej, jag tror att jag uttryckte mig klumpigt. Jag måste till Bora Bora! Åh, alltså det finns valar där o.0. Men men, det är för dyrt för att åka dit anytime soon, or ever. Hur som helst verkar det vara värsta drömresmålet. Typ som Maldiverna fast ännu mer avlägset och paradisaktigt. Ja, och dyrare. Såklart.


Jag skulle inte tacka nej till att sitta där just nu. Delfinspaning på Röda Havet. Simma med delfiner. Den dagen kommer jag aldrig att glömma.