Too hot to think

Det är så varmt att jag inte orkar skriva. När jag väl skriver skriver jag i wow och det räcker gott och väl för det är MYCKET! Och sedan är det också liiite roligare att chatta i wow (eftersom man får svar) än att sitta här och skriva för sig själv. Dessutom tränas min engelska. Jag typ tänker på engelska. Sick, SICK! Men det är väl för att jag knappt kan tänka på svenska nu när det är så varmt. För varmt att tänka. Så det får bli engelska istället.

I feel muddled. Men men, ni ska få se bilder från i fredags när fyllos var i Rålis och hade picknick och spelade kubb. I onsdags var jag med Mia också, och shoppade i den stora Staden xD! Men jag har inga direkta bilder därifrån, bara på det jag köpte *feeling ego*. Men ni ska inte få se bilderna nu. Det blir kanske ikväll, eller imorgon.... om en vecka.... en månad... bläää. För varmt för att fixa med bilder. För varmt för att göra annat än att duscha. Jag duschar hela tiden.

Men ikväll! Woho, ikväll så ska jag och pappa se Terminator 4 på BIO! Ye ye ye! xD Det ska bli kul!

Sen får vi se hur det blir med den där Paris- resan jag och mamma kanske ska åtaga oss om en vecka. Omena hopar sig och sak efter sak händer för att hindra oss från att vilja åka. Inatt hände en ny flygkrash också. Geeezh! Det känns som att om vi åker kommer planet att störta, om vi inte åker kommer det inte att störta och vi kommer tänka: "Fan, vi kunde ha åkt". Men, vad kan man göra åt det? =/

Ni får en av mina wowbilder bara för att jag vet att ni diggar dem apmkt ,) De är redan fixade och klara eftersom jag fixar dem till GamerDNA.