Lördag

Jag kom just hem från Sonias fest ^^. Först åkte jag, Sandy och Deo in till Vällingy och köpte present (en bok - såklart). Även jag hittade en bok :D ("Genom dina ögon" - bild nedan). Sedan fastnade vi på donken och var allmänt flummiga (stackars personal), tills vi gick iväg till en skoaffär och jag blev värsta sko-MANIAC och hittade 10000 skor jag ville ha och prova. Vi dumpade Sandys (som senare blev Deos och senare min) Happy Meal- leksak i en sko btw XD!
De fick släpa ut mig därifrån för att gå till bussen.Väl framme var vi tio minuter tidiga och "fint folk kommer alltid sent", så vi satte oss på gräsmattan (som säkert var full med svininfluense- bakterier) precis bredvid busshållplatsen och hade typ fejk- picknick XD!

Anyway, vi gick dit sen och det var massa kul ^^! Vi snubblade, skrattade, rapade, fotade o.s.v XD! Synd bara att jag inte kunde äta av efterrätten, men det gjorde inte så mkt för jag lade snabbt beslag på chipsskålen ;D! Ni ska få se bilder sen, men min kamera är på ladding atm (läs: at the moment).

Förresten så var vi ju ute hela tiden, och i slutet blev det fett kallt !!! Så jag har lite ont i halsen och det var andra som fick det också. Alltså, om vi blir förkylda nu kommer alla tro att vi har svininfluensan och all kommer att huka sig för oss! KUL !!! Nej -.-. Tänk om jag blir sjuk p.g.a kallhet och alltså inte svininfluensa... och så blir jag förvisad från skolan av lärarna som tror att jag är sjuk xD! Så hoppas inte att jag börjar hosta och grejer nu -.-.