Filmrewievs

Jag ville bara dela med mig av tre jättebra filmer jag sett på sistone:




---Big Stan ---
Handlar om en snubbe som jobbar som... någonting jag inte vet vad det heter, som typ ljuger för att få folk att köpa resor xD! Till exempel, som han sa till en gammal tant: "Men nej, åk VERKLIGEN inte till Afrika! Det är främst svarta där och en vit kvinna som du skulle bli alldeles... jagad! De skulle slåss om att få ha sex med dig hela tiden och du skulle bli så trött och misshandlad att du bara vill hem igen. Nej, du borde verkligen inte åka dit." Den gamla tanten får typ gnistor i ögonen och vill dit ändå och hans teknik lyckades XD!

Anyway, han blir anklagad för sina bedrägerier och får 6 månader på sig att förbereda sig inför en 3 års lång fängelsetid. Halva filmen handlar om hur han försöker förbereda sig genom att:
1. Taturera något ruskigt på rumpan så att folk inte vill våldta honom
2. Träna karate hos en lodis han hittade på gatan - "The Master"



---Ghosts of Girlfriends Past ---



Handlar om två personer som kände varann från födseln nästan. De gillar verkligen varann, men denna då ytterst fega kille vågar aldrig ta steget och snart gör någon annan det åt honom under en skoldans. Han blir alldeles förkrossad och vill aldrig uppleva en sådan känsla igen. Hans morbror (den kände flicktjusaren) börjar då lära upp killen till att bli en riktig player.



Denna kille växer upp utan känslor och med nya tjejer varje natt. Så träffar huvudpersonerna varann igen... många år senare. De blir kära, men efter första natten tillsammans lämnar han tidigt på morgonen, eftersom han insåg att han ville vara kvar (vilket var det hemskaste en player kunde råka ut för, så han behövde fly).

Nuet i filmen utspelar sig på killens brors bröllop (där tjej- huvudpersonen också befinner sig), och denna kille beter sig verkligen som ett svin mot alla. Flirtar med brudens mamma, med tärnorna, förstör dekorationer o.s.v. Men det är några som vill sätta stopp för det. Några som vill ändra tillbaka honom till den normala kille han en gång var. Spöken, moi hahaha ! Han får åka tillbaka i tiden och se på sig själv... och även fram i tiden.





---17 again ---

Handlar om en man som är enormt missnöjd med sitt liv. Han vill bara tillbaka och ändra alla sina beslut i livet och vara stjärnan i basketlaget igen. Han och hans fru håller på att skilja sig och barnen gillar honom inte. Så plötsligt visar det sig att någon hörde hans önskan, och han blir 17 år igen - fast i nutid. Han stormtrivs och börjar skolan igen. Han kommer närmare sina son, fast som hans kompis, och är därför fortfarande mycket i sitt hus.

Många roliga ögonblick när man ser hur han och "hans fru" får nya känslor för varandra, utan att kunna uttrycka dem så mkt dock eftersom att hon är "hans kompis mamma". Dessutom blir hans dotter galet kär i honom XD! Sjukt rolig film! Och som ni kanske förstår blir han inte vuxen igen förrän han insett varför han gjorde sina beslut i livet och nu gör om dem...



Gah, jag berättar alla filmer XD! Nu behöver ni inte se dem, moi haha!